Kmotr Bowling Cup, konečné výsledky

Den závěrečný, finálový - je rozhodnuto!

Finálový den
Všichni, kteří v průběhu celého týdny a byli zapsáni na seznam druhého, rozhodujícího pohovoru, absolvovali o finálovém dni značně nevybíravé boje a souboje. To dokumentuje i řada fotografií... V první fázi dne bylo vyřazeno pár odvážlivců, kteří úvod dne jednoduše nezvládli. Jejich osud je zcela nejasný. Druhá fáze byla tedy silně krutá. Celá polovina kandidátů na Kmotra si musela sbalit fidlátka a pokorně usednout do řad diváků. Kupodivu výstřelky žádné, proti očekávání vše proběhlo v klidu a tak ostří hoši z ochranky byly bez práce. Třetí fáze byla docela milostivá k většině, odpadnout měli jen 4 méně odolní a to se také stalo. Teprve v této chvíli šlo skutečně do tuhého, protože nastal fáze čtvrtá a to ta rozhodující. Ta měla ukázat naprosto vše, co kandidáti jsou schopni předvést ve vzájemném měření. V první části se velice dobře uvedl stále ještě funkční Kmotr Lubo Jurinyi a vedle něj pak i Pavel Konečný, Karel Hladík, Vladimír Pitaš. Na ně Don Vito občas se zalíbením pohlédl. Možná to neměl dělat, někteří tíhu pohledů šéfa nejvyššího neunesli. Na některé dokonce dolehly mrákoty, bylo třeba je občas křísit a přidržovat. Druhá část přinesla rozuzlení definitivní. Pět nejlepších předvedlo ve druhé části výkone ještě lepší, než v té první. A to jim přineslo úspěch definitivní. Kmotrem pro sezonu 2014-15 jmenoval Don Vito po zásluze kandidáta Vladimíra Pitaše. Gratulujeme! Vynikající prezentaci předvedl i teď již bývalý Kmotr Lubo Jurinyi, proto byl zařazen na místo druhé a ponechal si tak funkci zástupce Kmotra i pro rok 2014-15. Druhým zástupcem byl jmenován celkově třetí Karel Hladík. Pro některé lokální méně významné oblasti byl jmenován pravou rukou Kmotra nejlepší kandidát třídy B Ivan Burian. Ani jeho post není tak úplně bezvýznamný.
Speciální uznání obdrželi v extra kategoriích někteří další: nejlepší žena Jana Lébrová, nejlepší výkon celého slyšení předvedl Ondřej Surán, mezi ženami pak Zuzana Dobešová a mezi mafiánským potěrem Lucie Kubelková, nejlepším dorůstajícím potěrem byla jmenována rovněž Lucie Kubelková, nejslibnějším starcem Vladimír Pitaš, nejlépe kmotrovsky oblečeným kandidátem byla Táňa Janková a konečně kandidátem s nejvražednějším pohledem se stal zcela po zásluze Tomáš Rathouský.
Poděkování patří jak místní obsluze, tak i kulinářským specialistům, na rozdíl od loňského roku, kdy byly přímo na místě odstraněni dva kuchtíci, kteří lehce přesolili polévku. Don Vito byl s průběhem a jeho výsledkem navýsost spokojen. Poděkoval cekla všem příchozím kandidátům a rozhodl, že se odmění zcela všem uchazečům, každý dostal svoji odměnu. Samozřejmě nejlepší pětice získala vedle řady hmotných statků i speciální finanční prémie, stejně tak nejlepší pětice kategorie B a všichni ti, co zde byli vyjmenováni. Výběr byl zakončen slavnostním jmenováním nového Kmotra Vladimíra Pitaše, krátkým proslovem Dona Vita a poděkováním nového Kmotra. Následně Capo di Tutti Capi všechny přítomné v míru propustil do svých domovů. Příští ročník bude jubilejní, již pátý a tak se bude konat ve znamení zcela mimořádných doprovodných akcí, nechte se překvapit, ale jak Don Vito naznačil, bude to něco mimořádného. A on své slovo plní.

Kompletní výsledky za celý týdenní turnaj a spousta fotek jsou na domovské turnajové stránce www.way4u.cz. Zde najdete i denní komentáře, fotky, podrobné výsledky podle kategorií, atd.

Den sedmý - sobota 23.08.14:
Je vybráno! Poslední den rozhodl o všem... přiložená listina jasně ukazuje, kdo byl úspěšný a má se dostavit ještě jednou k nedělním pohovorům. Nejlepších 16 začíná ve 12:15 hod, druhá šestnáctka v 11:15 hod a ti dosud méně úspěšní, či kteří neukázali zcela všechno, v 10:00 hod. Je velmi vhodné, aby se dostavili i dva náhradníci, tedy na 49. a 50. místě.

Den šestý - pátek 22.08.14:
Vladimíři a mládí vpřed. Předposlední den, kdy se představuje řada lidí, co by chtěli "kmotrovat". Před námi zbývá již jen den jediný, který však bude docela náročný. A nejen proto, že je to vlastně poslední šance pro kandidáty, ale také pro vysoký počet těch, co se přijdou předvést. A nejen sebe, i když na vzhledu jistě záleží, půjde spíše o jejich schopnosti prodat to, co Don Vito očekává, že nabídnou. Ale podívejme se ještě na pátek. Don Vito, zdá se, našel zalíbení ve jménu Vladimír. Jaký by byl jiný důvod, že právě dva Vladimírové se propasovali na nedělní seznam z prvních míst obou pohovorů? Předvedli toho opravdu tolik, že si to oba zaslouží? Anebo to prostě byla jen jakási pieta za jeho velmi dobrým známým Vladimirem Chrobašenkem z Rostova na Donu, který dlouho vládl tamnímu skrytému světu a z něhož se našla pouze levá ruka s typickým prstenem a zlatý revolver, z něhož ale vystřeleno vůbec nebylo? Těžko říci... Pohled do listiny nedělních druhých zkoušek však mluví jasně: Vladimir Striebornyj a Voloděnko Pitašnoj. Jak tak na ten zápis koukám, přeci jen mám pocit, že tam ta vzpomínka na ruského Chrobašenka bude. S nimi, a to je docela překvapivá novinka, byla zapsána mladá krev. Není jisté, ostatně co tady vlastně jisté je, co tím Don zamýšlel, když se nechal oslovit vlastně ještě téměř dítětem. Fakt je, že Luciana Coubelka je na seznamu také. Proč, to se ukáže v neděli... Aby všem zmatkům nebyl konec, tak posledním zapsaným je stříbrný z druhého pohovoru Dušan Zelený, přičemž Stříbrný je přeci ten Vladimir, jak tedy ještě může být zelený... čert se v tom vyznej. Nehledejme souvislosti, do uvažování Dona Vita nikdo proniknout nemůže. Nu což, pojďme složit hlavy, naši chlapci dnes leží na matracích, prý se někde něco šustlo, ale my jdeme s Donem odpočívat. Zítřek bude dost náročný... V každém případě budu podávat informace v průběhu dne, aby všichni mafiánští chlapci a jejich vážené ženy věděli, kdy je v neděli bude Don očekávat. Běda opozdilcům...

Den pátý - čtvrtek 21.08.14:

Je to už docela obtížné, ale dotáhnu to. Že by nějaká ta krize? Kandidátů je jednak čím dál více a jednak jsou někteří už okoukaní a jejich metody stále stejné... Chvilkama se zdá jakoby Don Vito Corleone zalitoval, že chce vybírat každý rok. Navíc se přihlásilo tolik kandidátů... je jich už dost přes 100 a počet slyšení dokonce převyšuje 200. Nebýt velice dobrého starého přítele Genoveseho, jenž Dona Vita doslova ukecal, asi už by to vzdal a vybral bodnutím prstu do listiny kandidátů. Ale je to profík, vlastně ostřílený profík, a to si troufám tvrdit, že vím, o čem mluvím. Takže nic, jede se dál močálem černým kolem bílých skal... George Harastano a Tanja Džanek, to byli ti nejlepší z první skupiny dnešních uchazečů. Zvláště Harastano se vytáhl a byl dost přesvědčivý. Takže jsou oba na nedělním seznamu. Ve druhé skupině však nastal tak trochu zmatek. Harastano šel ještě jednou a zase velice dobře. A pak ten Konečný... těžká věc s ním, asi o funkci Kmotra dost stojí. Už je na seznamu z dřívějška. Ale on ne, jemu to nestačí, klidně přijde znovu, aby se vetřel do pozornosti šéfa nejvyššího. Fakt je, že nebyl špatnej, ale když už jednou uspěl a když už tedy přišel podruhé, no budiž, ale nemusel snad Donu Vitovi nabízet nesmyslně vysoké odvody, bude-li přijat. To skoro hraničilo s podlézavostí. Dobře, trpělivost šéfa je skoro bezmezná... vzal to bez nějakých skrupulí a jen Paulovi potvrdil, že ta neděle skutečně platí. Klobouk dolů, je třeba obdivovat jeho svatou trpělivost. A to se ještě nezmiňujeme o druhém, vlastně druhé přijaté. Agnes Lenz to byla, co se také dostala na seznam nedělních druhých kol, ale musím podotknout, že jsem i přes maximální snahu neslyšel, co Agnes šeptala Donovi do ucha s jejím širokým bezelstným úsměvem... No, je tam, tak jaképak copak. Nepřísluší mi jakékoliv komentáře, že. A posledním aktérem na nedělní seznam zapsaným byl starý dobrý přítel Franta Kolář. Prý je snad odkudsi z pahorkatiny, jejíž název jsem nezachytil a hraje to na desítky let staré známosti. Nevím, co za tím je, ale na seznamu ho Don Vito zapsal vlastnoručně - Ferenz Wheeler. Později to škrtnul a zapsal Franzek Ciclista. No, snad mu bude jasné, že se jedná právě o něj.


Den čtvrtý - středa 20.08.14: Poprvé 2x za sebou?
Čtvrtý den a Don Vito není ani trochu unaven. Bodejť by byl, na dnešek se vysloveně těšil. Měl se totiž dostavit stále ještě úřadující Kmotr Lubo Jurinyi. Jeho vláda v uplynulém roce nebyla špatná a tak se na něj čekalo se zájmem. Uvítání bylo vskutku srdečné, až to ostatním kandidátům bylo trochu líto. Na sobě to ovšem znát nenechali, mají svoji hrdost. Kdyby Kmotr dneska uspěl a Donovi se líbil, bylo by to vůbec poprvé, kdy by někdo měl šanci být jeho pravou rukou dva roky po sobě. První pohovory ale ukázaly, že sice nebyl až tak špatný, nicméně dva jiní na tom byli citelně lépe. Trochu s rozpaky Don diktoval pobočníkovi jména těch úspěšných, které chce vidět ještě jednou. jeho hlas byl trochu jakoby potemnělý, nicméně dost srozumitelně vyslovil dvě jména - Karel Janík, Martin Hladík. Jména byla zapsána, nikdo se neodvážil zeptat, o koho se jedná. Ale Donův druhý pokus vše vysvětlil - Karel Hladík a Martin Janík. Kmotr Lubo se krátce a ostře zasmál, jakoby by říkal "to si děláš srandu, JÁ jsem přece nejlepší". Nahlas to však nevyslovil. Není divu. Druhé pohovory přinesly obrat. Slovenská suita dobře okoukla situaci a přizpůsobila se. Výsledkem je úspěch Pavola Kečkéše. Skromný, leč průbojný kandidát! I Lubo Jurinyi předvedl to, co bylo třeba, nic víc. Karel Hladík už na seznamu je a tak třetí v pořadí se na nedělní seznam dostává rovněž. A tím je právě Luboslav Jurinyi. Takže šance na dvouletou vládu zde reálně je. Cesta je však ještě daleká... Pohovory jsou přesně v polovině. 16 uchazečů má už dnes jistotu nedělního pokračování. Ostatní musí čekat, co předvede druhá polovina.


Den třetí - úterý 19.08.14:
Don Vito v rozpacích. Nestává se často, aby Don byl v rozpacích. Rozpaky Dona Vita vidělo snad údajně jen pár mužů, ale ti o tom hovořit nemohou, již se starají o nebeské Kmotry, neboť, bohužel, ty rozpaky Dona Vita viděli. Takže živí svědci nejsou. Co se vlastně událo? Přinášíme hrubý záznam rozhovoru pobočníka s Donem: "Šéfe, dovezli uhlí. To je dobře, aspoň tu bude teplo. Teplo mám taky rád, šéfe, ale ten uhlíř chce s Váma mluvit. Se mnou? To není nutné, vyřiď to sám, zaplať mu. I když tady se topí plynem, tak mi není jasné, proč si objednávají uhlí. Šéfe, on ten uhlíř chce na pohovor. To nemyslíš vážně, není to zas nějaký ten Dr. Voštěp jako tenkrát, že nám veze fůru dřeva a pak z toho byla klanová válka? To nevím šéfe, tenhle uhlíř je ale prej s velkým U. Podívej, Luciano, mám dobrou náladu, ten dnešní ranní bourbon byl opravdu výborný, tak ho pozvi dál, ale nejdřív ať se trochu umyje, nemám rád mour, podívej se na mé bílé psí dečky. Jak poroučíte šéfe, jdu ho zahnat do sprchy a seženu mu nějaký mejdlo..." Nakonec se ukázalo, že nejde o obdobu Dr. Voštěpa, který přinesl jen bolest rodinám desítkám padlých mužů a poškodil obchody v celém Utahu, ale o vlivnou rodinu Uhlíř. Dokonce tak dobrou, že jejich zástupce Jiří Uhlíř nakonec skončil na seznamu Dona Vita na 1. místě. A to je co říct, protože určitě nejde tvrdit, že dosavadní kandidáti byli nepřipraveni. Byli, a to moc dobře. Jenže Uhlíř byl lepší, proto je po dnešku na nedělním seznamu Dona Vita první. S ním se na seznam pozvaných na neděli dostal i Dušan Pukl, celkem překvapení. Z prvního slyšení si svoji pozici ještě více vylepšila lady Eva Burianová a tím mimoděk pomohla zástupci menší, ale celkem významné rodiny Rathouských ze středoamerických Babic. S lady Evou byl na druhý pohovor pozván i Franz Kutschirech, přezdívaný Fanda Kučírek, který předvedl spolehlivý výkon hodný ocenění ve formě pozvání na druhý pohovor. Nejsem si jist, zda Don Vito byl opravdu po celou dobu dobře soustředěn, protože jsem dost dlouho slyšel jeho mumlání: "Hnědé nebo černé... hnědé nebo černé? Nebo snad antracit?" Ale nic, uzavřeme dnešek a podívejme se na budoucí dny. Středa je docela zajímavá tím, že přijedou kandidáti z oblasti někde mezi Tatrami a Uhrami. Ale odtud pochází poslední a vlastně ještě úřadující Kmotr Lubo Jurinyi. Možná pověřil pár chlapců, aby prozkoumali, zda půda tady není příliš horká... Čtvrtek je také celkem zajímavý den, protože kandidátů není mnoho a jejich šance na úspěch jsou tedy více než dobré. A to je asi poslední výjimka, neboť pátek i sobota už je kandidáty docela zaplněna. Ale uvidíme, co příští dny přinesou. Stát se může doslova všechno.


Den druhý - pondělí 18.08.14
(aktualizováno 19.8.2014)
Don Vito je udiven drzostí některých uchazečů. Je to nepsané historické pravidlo respektované všemi rodinami. Ani šéfa nejvyššího nenapadlo, že by se jej někdo odvážil nerespektovat... Ale přece se to stalo! O co jde? Don Vito každého rád vyslechne, ale z každé rodiny by měl být vyslán jediný nejlepší zástupce. A skutečnost? Vlivná rodina Burian vyslala hned kandidáty dva a nejen to, oba byli řádně připraveni. Udivující. I v této nezvyklé situaci Capo di Tutti Capi udržel chladnou hlavu, zadržel lupary svých chlapců a zcela výjimečně oba kandidáty pozval na nedělní závěrečné zkoušky. Ale řekl jasně: "Tedy přijďte oba, ale i kdybyste oba byli dobří, mohl bych, nebude-li někdo jiný lepší, přijmout pouze jednoho z vás. Ten druhý místnost opustí nohama napřed. Taková jsou pravidla." Oba členové rodiny Burian bez zaváhání přijali. Na jednu stranu drzost, na druhou stranu odvaha a na třetí stranu obrovská oddanost naší věci. To se musí nechat. Takže v neděli se mají dostavit zcela jistě - Eva Burianová a Adam Vomáčka z první části slyšení, z druhé části pak Ivan Burian a Ondřej Surán. Ostatní musejí čekat, přičemž dnes poprvé několik neúspěšných uchazečů zmizelo beze stopy neznámo kam. Do svých rodin se nevrátili a tak lze jen soudit, jak vlastně skončili. A snad ještě jedna poznámka - Don Vito kandidáta Ivan Burian ocenil dosud nejvyšším interním hodnocením 268. Co to ale znamená ví právě jen on sám.

Capo di Tutti Capi začal úřadovat
zveřejněno 18.8.2014
Čas se navršil. Není nač čekat. Capo di Tutti Capi zahájil pohovory s kandidáty. Ty budou pokračovat každý den od neděle 17.08. do soboty 23.08.2014. V neděli 24.08.2014 padne rozhodnutí. Nejlepší se stane jeho pravou rukou na celý rok. Jeho pravomoci budou obrovské - celé východní pobřeží, většina západního pobřeží, všechny rodiny v Chicagu, Denveru i New Yorku. Všech 8 rodin a klanů mu bude plně podléhat. Je tedy o co se snažit... Většina ostatních, méně úspěšných, či neúspěšných bude s poděkování propuštěna zpět do svých domovů...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Den první - neděle 17.08.14: v tento den se dostavilo prvních 15 uchazečů. Jejich kvality byly různé, ale přesto pár z nich zaujalo a v jednom případě Don Vito dokonce nadzdvihl levé obočí... To ale není rozhodnutí, to přijde až mnohem později. Jistotu druhého pohovoru po dnešku mají Stanislav Nejezchleba a Denis Kinc z první části, Vratislav Kulhánek a Pavel Konečný z druhé části. Ti jsou proto v seznamu pohovorů vyznačeni tučně modře. Ostatní šanci možná dostanou, možná ale že už také ne. To záleží na kvalitě kandidátů v dalších dnech. Organizátor pohovorů předpokládá, že kandidáti pověřili své pobočníky sledováním seznamu. Mnohý uchazeč zřejmě přijde na pohovor ještě jednou, kdo ví... A to zvednuté obočí? To když kandidát Vratislav Kulhánek ve své zcela závěrečné řeči argumentoval opravdu přesvědčivě. Don Vito si k němu napsal číslici 248. On používá stupnici hodnocení od 0 do 300 a tak 248 je obecně rodinami považováno za velice slušné. Poté se Don Vito znatelně znaven odebral do soukromí, aby si odpočinul před dnem druhým.
Podrobnosti: www.way4u.cz

Výsledky

P. Příjmení a jméno Náhozy Průměr
1. Pitaš Vladimír 210 158 211 223 197 209 191 190 190 214 160 202 210 247 200,86
2. Jurinyi Luboslav 204 186 210 237 259 232 191 213 203 184 226 266 224 228 218,79
3. Hladík Karel 151 224 259 208 193 199 177 171 173 208 255 177 211 236 203,00
4. Burian Ivan 166 177 212 268 213 162 150 169 181 223 172 176 187 224 191,43
5. Andrássy Lukáš 221 178 254 243 253 225 191 235 214 219 225 184 205 217 218,86
6. Kubelková Lucie 236 248 186 214 216 194 171 186 196 163 168 167 169 193 193,36
7. Harašta Jiří 204 190 194 189 234 188 212 184 190 199 204 197 182 210 198,36
8. Konečný Pavel 214 212 196 201 176 126 188 213 180 215 179 213 216 167 192,57
9. Uhlíř Jiří st. 196 209 235 223 256 168 215 209 181 224 194 246 183 204 210,21
10. Lébrová Jana 179 176 182 188 201 198 186 214 204 222 192 203 191 168 193,14
11. Kečkéš Pavol 200 244 189 197 213 164 158 195 213 185 177 214 187 188 194,57
12. Tomášek Petr 224 196 153 170 193 149 211 180 249 146 232 171 171 175 187,14
13. Pukl Dušan 255 191 182 222 168 209 215 142 189 182 200 168 185 160 190,57
14. Polívka Dalibor 201 188 157 184 191 201 201 204 180 218 177 214 170 179 190,36
15. Rathouský Tomáš 222 156 214 168 192 168 187 180 198 157 194 189 167 153 181,79
16. Dvořáčková Dagmar 171 181 187 160 149 190 202 177 180 197 159 163 124 136 169,71
17. Kolář František 180 184 169 204 150 204 167 186 177 180 157 197 179,58
18. Janková Táňa 190 156 185 138 174 117 189 161 157 176 158 150 162,58
19. Kuziel František 159 200 255 173 234 224 188 196 166 205 206 136 195,17
20. Burianová Eva 140 216 204 213 166 179 189 158 189 168 153 148 176,92
21. Kinc Denis 225 200 186 236 193 247 203 237 169 212 210,80
22. Foťko Michal 205 181 222 144 203 212 190 125 167 198 184,70
23. Brokeš František st. 210 182 167 181 177 170 172 157 171 183 177,00
24. Dobešová Zuzana 172 197 193 198 172 170 213 229 180 167 189,10
25. Kincová Eva 176 191 192 143 156 171 172 178 170 164 171,30
26. Vomáčka Adam 236 167 234 179 169 224 237 177 159 196 197,80
27. Kamaráš Štefan 179 185 160 160 168 167 146 209 169 165 170,80
28. Surán Ondrej 253 278 181 156 200 173 191 187 196 154 196,90
29. Vavrla Zdeněk 184 187 170 159 156 192 163 167 159 171 170,80
30. Lencová Anežka 166 162 181 150 191 182 183 200 140 161 171,60
31. Soušek Milan 177 169 198 162 175 191 176 169 178 146 174,10
32. Heřmánková Blanka 127 172 178 214 171 167 139 185 167 141 166,10
33. Nejezchleba Stanislav 190 199 221 244 173 211 189 162 156 156 190,10
34. Zoričák Rudolf 191 223 175 214 176 206 192 177 134 175 186,30
35. Zahrádka Leoš 236 212 142 172 156 190 175 187 144 164 177,80
36. Stříbrný Vladimír 159 206 265 197 205 227 210 209 156 156 199,00
37. Jurínyi Ľudovít 194 191 181 167 234 215 196 190 142 167 187,70
38. Janík Martin 188 184 194 233 164 203 191 180 158 155 185,00
39. Bohačík Milan 153 216 233 178 175 189 149 213 147 138 179,10
40. Kučera Josef 151 211 202 183 168 184 160 149 137 144 168,90
41. Brokešová Anna 169 190 186 161 172 118 168 163 165,88
42. Zelený Dušan 203 167 185 181 190 168 135 207 179,50
43. Kučírek František 202 190 184 168 189 163 163 151 176,25
44. Tahotny Patrik 169 183 121 162 182 153 124 145 154,88
45. Tahotny Ivan 152 181 182 178 175 153 157 161 167,38
46. Fleisner Petr 165 232 190 178 181 152 168 154 177,50
47. Havlíček Zdeněk st. 168 183 147 180 198 158 166 139 167,38
48. Vilášek Stanislav 181 157 178 204 182 135 158 178 171,63
49. Kulhánek Vratislav 227 194 213 153 248 207,00
50. Kocmanová Jana 174 190 171 137 166 167,60
51. Kvapil Tomáš 115 167 227 221 167 179,40
52. Flegelová Dáša 140 169 154 213 156 166,40
53. Fukal Vlastimil 182 183 175 183 180 180,60
54. Kalinová Michaela 154 156 174 186 139 161,80
55. Dušková Blanka 156 163 158 154 149 156,00
56. Slavík Jiří 169 122 246 157 175 173,80
57. Dušek Roman 145 188 171 171 162 167,40
58. Jindřišek Milan 160 178 188 180 134 168,00
59. Klumpar Radim 139 189 160 179 182 169,80
60. Fiala Pavel 147 161 158 189 189 168,80
61. Kyncl Karel 147 223 174 159 192 179,00
62. Krulich Pavel 165 159 150 181 188 168,60
63. Dobeš Jaroslav 156 141 201 179 168 169,00
64. Vondra Josef 190 159 176 144 176 169,00
65. Koník Miroslav 179 179 154 181 167 172,00
66. Křesťan Ladislav 136 142 169 163 200 162,00
67. Klečka Jiří 228 145 148 166 158 169,00
68. Frydrych Tomáš 137 166 169 154 204 166,00
69. Blažek Lubomír 153 192 158 160 182 169,00
70. Hošek Petr 194 144 168 178 156 168,00
71. Kruba Petr 149 147 166 165 178 161,00
72. Schulzová Hana 140 124 135 195 157 150,20
73. Listnerová Anna 122 119 171 142 148 140,40
74. Klimeš Petr 142 170 179 135 159 157,00
75. Váňová Alice 134 141 144 137 128 136,80
76. Adamec Petr 137 154 152 171 131 149,00
77. Hrdina Vladimír 142 127 137 139 168 142,60
ReAdamec Petr 152 146 143 146 108 139,00
ReBlažek Lubomír 171 129 147 194 168 161,80
ReBrokeš František st. 188 157 139 178 137 159,80
ReBrokeš František st. 165 161 177 175 179 171,40
ReBrokeš František st. 168 180 162 170 202 176,40
ReBrokešová Anna 152 140 153 154 192 158,20
ReBrokešová Anna 208 150 160 157 154 165,80
ReBurian Ivan 175 169 183 212 163 180,40
ReBurian Ivan 180 206 192 170 181 185,80
ReBurianová Eva 161 194 215 199 167 187,20
ReBurianová Eva 189 192 192 170 187 186,00
ReDobešová Zuzana 148 189 187 149 196 173,80
ReDušek Roman 160 190 141 137 168 159,20
ReDušková Blanka 152 195 149 129 149 154,80
ReDušková Blanka 182 119 127 143 168 147,80
ReDvořáčková Dagmar 151 169 164 189 168,25
ReDvořáčková Dagmar 131 156 150 168 169 154,80
ReDvořáčková Dagmar 178 147 167 161 183 167,20
ReDvořáčková Dagmar 134 174 177 180 177 168,40
ReFiala Pavel 157 190 149 153 192 168,20
ReFiala Pavel 182 179 176 150 155 168,40
ReFiala Pavel 167 147 139 127 170 150,00
ReFiala Pavel 147 193 136 137 163 155,20
ReFlegelová Dáša 169 153 180 156 168 165,20
ReFleisner Petr 155 190 133 179 153 162,00
ReFleisner Petr 199 170 167 157 187 176,00
ReFleisner Petr 143 190 209 194 203 187,80
ReFleisner Petr 194 193 158 142 171,75
ReFleisner Petr 151 166 188 182 151 167,60
ReFukal Vlastimil 154 170 180 148 165 163,40
ReFukal Vlastimil 182 181 176 147 174 172,00
ReHarašta Jiří 144 205 233 203 174 191,80
ReHarašta Jiří 182 184 190 173 235 192,80
ReHarašta Jiří 208 224 154 176 188 190,00
ReHavlíček Zdeněk st. 160 165 166 142 195 165,60
ReHavlíček Zdeněk st. 174 153 176 177 155 167,00
ReHavlíček Zdeněk st. 156 145 179 164 154 159,60
ReHeřmánková Blanka 148 120 145 136 170 143,80
ReHladík Karel 215 176 223 179 236 205,80
ReJanková Táňa 135 171 146 170 161 156,60
ReJanková Táňa 138 178 157 188 161 164,40
ReJindřišek Milan 156 173 166 168 163 165,20
ReJindřišek Milan 143 183 186 138 160 162,00
ReJindřišek Milan 149 130 174 175 139 153,40
ReJurinyi Luboslav 170 189 198 167 201 185,00
ReJurinyi Luboslav 192 193 176 215 225 200,20
ReJurínyi Ľudovít 144 147 130 210 153 156,80
ReJurínyi Ľudovít 156 169 173 132 160 158,00
ReJurínyi Ľudovít 158 165 178 199 201 180,20
ReJurínyi Ľudovít 187 165 223 171 176 184,40
ReKečkéš Pavol 156 192 170 199 200 183,40
ReKečkéš Pavol 203 195 220 217 240 215,00
ReKinc Denis 209 184 141 214 181 185,80
ReKincová Eva 170 178 185 167 152 170,40
ReKlečka Jiří 148 171 134 143 156 150,40
ReKlumpar Radim 142 168 152 145 181 157,60
ReKocmanová Jana 182 165 134 147 160 157,60
ReKocmanová Jana 124 169 122 146 166 145,40
ReKocmanová Jana 130 170 159 180 168 161,40
ReKolář František 192 125 158 198 164 167,40
ReKonečný Pavel 196 157 169 203 212 187,40
ReKonečný Pavel 211 168 181 183 155 179,60
ReKonečný Pavel 246 253 167 158 141 193,00
ReKoník Miroslav 168 154 156 195 143 163,20
ReKruba Petr 150 148 179 162 140 155,80
ReKrulich Pavel 175 143 178 180 155 166,20
ReKřesťan Ladislav 165 115 174 131 166 150,20
ReKubelková Lucie 212 167 154 205 205 188,60
ReKučera Josef 193 156 149 166,00
ReKučírek František 143 162 184 148 160 159,40
ReKulhánek Vratislav 213 182 218 179 199 198,20
ReKuziel František 201 203 185 199 156 188,80
ReKyncl Karel 186 180 192 176 141 175,00
ReLencová Anežka 131 140 124 160 146 140,20
ReLencová Anežka 132 130 177 162 199 160,00
ReLencová Anežka 141 149 190 149 179 161,60
ReLencová Anežka 126 134 176 171 158 153,00
ReNejezchleba Stanislav 193 184 182 153 221 186,60
ReNejezchleba Stanislav 200 181 181 174 228 192,80
RePitaš Vladimír 185 183 234 158 188 189,60
RePolívka Dalibor 176 171 166 134 147 158,80
RePukl Dušan 176 202 152 210 148 177,60
ReSchulzová Hana 134 133 125 152 135 135,80
ReSlavík Jiří 155 185 159 171 177 169,40
ReSlavík Jiří 142 128 178 131 186 153,00
ReSoušek Milan 153 195 167 146 176 167,40
ReSoušek Milan 187 167 157 188 197 179,20
ReSurán Ondrej 226 244 181 184 223 211,60
ReTahotny Ivan 133 155 169 174 115 149,20
ReTahotny Patrik 116 141 158 159 167 148,20
ReTomášek Petr 177 140 139 162 189 161,40
ReUhlíř Jiří st. 207 189 191 189 193 193,80
ReVavrla Zdeněk 190 189 178 156 136 169,80
ReVilášek Stanislav 147 213 169 160 201 178,00
ReVondra Josef 160 160 141 177 113 150,20
ReVondra Josef 163 144 169 223 137 167,20
ReVondra Josef 178 133 147 201 182 168,20
ReVondra Josef 157 185 134 139 150 153,00
ReZelený Dušan 158 179 129 153 154,75
ReZelený Dušan 203 167 185 181 190 185,20
ReZelený Dušan 136 203 169,50
ReZoričák Rudolf 161 167 200 171 156 171,00

Krátké zprávy

02.04.2024 v 22:54

Otevřeny obsazovačky pro juniorské MČR 2024.

30.03.2024 v 23:36

Tým chlapců získal na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže týmů.

28.03.2024 v 19:55

Zuzana Kvasničková a Ema Iwazawa vybojovaly na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže dvojic.

18.03.2024 v 21:10

V úterý 19.3. po 20.oo hod. bude otevřena obsazovačka na dubnový turnaj PRESTIGE.

14.02.2024 v 09:07

Ve čtvrtek 15.2. v 20.oo hod. bude otevřena obsazovačka na březnový turnaj PRESTIGE.

Galerie

Vrážel Jiří st.
SKBC Račice
Vrážel Jiří st.

Vrážel Jiří st.

SKBC Račice

Bodovací žebříček, nejlepší hráč + nej.hráč P190, březen 2024

Zvěřinová Lenka
bez klubové příslušnosti
Zvěřinová Lenka

Zvěřinová Lenka

bez klubové příslušnosti

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka + nej.hráčka P190, březen 2024

Šalkovič Michal
Xbowling club
Šalkovič Michal

Šalkovič Michal

Xbowling club

Bodovací žebříček, nejlepší hráč P165 - březen 2024

Suchánková Miloslava
Veteráni MŠSF
Suchánková Miloslava

Suchánková Miloslava

Veteráni MŠSF

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka P165 - březen 2024

Partneři České bowlingové asociace
  • ETBF
  • International Bowling Federation
  • Česká unie sportu
  • ČOV
  • Best Bowling
  • Bowland
  • Bowling Zone
  • Bowling Brno
  • Xbowling
  • Storm
  • ProBowling
  • Kegel
  • UK FTVS
  • Praha
  • Národní sportovní agentura
  • Silvernite/
  • JMP - studio zdravého spaní/