MČR dvojic 2013, kat. muži a ženy

Mistři ČR v soutěži dvojic jsou známi.

Mistryně ČR: Sylva Šlechtová a Jana Lébrová

MČR dvojic odstartovalo

Komentář a výsledky play-off
(Akt. v 00.15 hod.) Kvalifikace žen dokonale zamíchala jmény účastnic a do TOP 4 dvojic žen, prošla pouze jedna žena, která byla v play-off i loni. Nejprve se utkala první dvojice z kvalifikace Pádárová Ivana - Skůrová Jana s čtvrtou dvojicí Lébrová Jana st. - Šlechtová Sylva a druhá dvojice z umístění v kvalifikaci Straková Irena - Váchová Věra s třetí dvojicí Breindlová Anna - Závladská Svatava. K překvapení všech vypadly výše nasazené dvojice a obě obdržely bronzové medaile za umístění. Ve finále se poté utkaly Lébrová Jana - Šlechtová Sylva s dvojicí Breindlová Anna - Závladská Svatava. Finálový duel skončil po dvou hrách 1:1 a rozhodoval až třetí zápas v kterém se z titulu Mistryně ČR radovala dvojice Lébrová Jana - Šlechtová Sylva. Kompletní výsledky kategorie žen s průměry ZDE.

Také kvalifikace 6 her v kategorii mužů pořádně zamíchala jmény postupujících oproti loňsku a postup nebyl jednoduchou záležitostí. Do play-off se neprobojovali loňští mistři Jan Spáčil – Pavel Vinklárek a postup do osmičky nejlepších se nepovedl ani čerstvému Mistru ČR v jednotlivcích Michalu Včelišovi s Karlem Kutinou. Osmička nejlepších byla nabitá energií a především mládím. V prvním kole play-offka vypadly dvojice Lorenc - Mužík, Uhlíř - Brzica, Holubčák - Homola Lad., Cifra - Růžek. Zbyla čtveřice dvojic a její účastníci měli již jisté medaile. V prvním duelu na sebe narazila loňská stříbrná dvojka Marek Talpa s Davidem Vítkem proti dvojici Jan Macek – Marval a tento duel by se dal nazvat předčasným finále. Výborná atmosféra, výborné výkony všech protagonistů, kde postup do finále okořenil třístovkou Jan Macek. V druhém duelu Lukáš Homola s Lukášem Hurychem rozhodli o svém postupu do finále přes Pavla Čermáka s Jiřím Hindrákem až třetím zápasem. Ten je stál zřejmě hodně sil, protože ve finále podlehli poměrně hladce 2:0 novým mistrům. Těmi se stala dvojice Jan Macek – Michal Marval. Kompletní výsledky kategorie mužů s průměry ZDE.

Obrazové ohlédnutí kamerou KRILIE z letošního Mistrovství České republiky dvojic 2013 naleznete na následujícím odkaze: videoreportáž.

(Akt. v 21.30 hod.) Mistři ČR pro rok 2013 v soutěži dvojic jsou známi. V kategorii mužů zvítězila dvojice Jan Macek - Michal Marval a v kategorii žen Jana Lébrová - Sylva Šlechtová. Níže v příloze jsou kompletní výsledky play-off.

Komentář a výsledky po 3. hrací rundě
(Akt. v 18.30 hod.) Přidány výsledky po 3. hrací rundě. Došlo ke změně pořadí v kategorii mužů, do čela se vyšvihla dvojka Talpa Vítek s průměrem 239,9. V soutěži žen se pořadí mění také, nejlepší pozici do play-off si vybojovala dvojka Pádárová Ivana - Skůrová Jana s průměrem 190,8. Konečné výsledky jsou v příloze. V 18.00 odstartovalo play-off, kdo na koho narazí najdete v příloze.

Komentář a výsledky po 2. hrací rundě
(Akt. v 15.15 hod.) Přidány výsledky po 2. hrací rundě. Došlo ke změně pořadí v kategorii mužů, do čela se vyšvihla s průměrem 228,3 dvojice Jaroslav Lorenc - Michal Mužík. V soutěži žen se pořadí na čele nemění. Průběžné výsledky naleznete níže v příloze. Třetí hrací runda odstartovala v 15.00 hod.

Do závěrečných bojů play-off, které startují v 18.00 hod. postupuje osm nejlepších dvojic mužů a 4 dvojice žen. Bude velmi zajímavé sledovat v průběhu dnešního dnes jak se povede loňským šampiónům a jak zahrají ostatní hráči. Další výsledky po 15.00 hod.

Komentář a výsledky po 1. hrací rundě
(zveřejněno v 12.15 hod)
Dnes v devět hodin odstartovala v Praze na centru Best Bowling 1. hrací runda MČR dvojic v kategoriích mužů a žen. Nejvíce se dařilo dvojici mužů Macek - Marval s průměrem 221,2 a v ženách dvojce Straková - Váchová Ø 189,1. Průběžné výsledky naleznete níže v příloze. Druhá hrací runda startuje v 12.00 hod a třetí od 15.00 hod.

Přílohy

Dnes se hraje

MČR jednotlivců a dvojic 2024
Bowland Olomouc
MČR jednotlivců a dvojic 2024
Bowland Olomouc
MČR jednotlivců a dvojic 2024
Bowland Olomouc
MČR jednotlivců a dvojic 2024
Bowland Olomouc
MČR jednotlivců a dvojic 2024
Bowland Olomouc
MČR jednotlivců a dvojic 2024
Bowland Olomouc

Krátké zprávy

22.04.2024 v 19:35

Do článku o Mistrovství České republiky juniorů přidány časový harmonogram a rozdělení do rund.

02.04.2024 v 22:54

Otevřeny obsazovačky pro juniorské MČR 2024.

30.03.2024 v 23:36

Tým chlapců získal na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže týmů.

28.03.2024 v 19:55

Zuzana Kvasničková a Ema Iwazawa vybojovaly na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže dvojic.

18.03.2024 v 21:10

V úterý 19.3. po 20.oo hod. bude otevřena obsazovačka na dubnový turnaj PRESTIGE.

Galerie

Trojek Ondřej
Xbowling club
Trojek Ondřej

Trojek Ondřej

Xbowling club

Vítěz 10. turnaje Prestige Tour 2023/24

Iwazawa Ema
JKM bowling
Iwazawa Ema

Iwazawa Ema

JKM bowling

Nejlepší žena, nejlepší hráčka kategorie P190, nejlepší juniorka - 10. turnaj Prestige Tour 2023/24

Muránsky Daniel
Xbowling club
Muránsky Daniel

Muránsky Daniel

Xbowling club

Nejlepší hráč kategorie P165 - 10. turnaj Prestige Tour 2023/24

Klepáček Adolf
bez klubové příslušnosti
Klepáček Adolf

Klepáček Adolf

bez klubové příslušnosti

Nejlepší senior - 10. turnaj Prestige Tour 2023/24

Partneři České bowlingové asociace
  • ETBF
  • International Bowling Federation
  • Česká unie sportu
  • ČOV
  • Best Bowling
  • Bowland
  • Bowling Zone
  • Bowling Brno
  • Xbowling
  • Storm
  • ProBowling
  • Kegel
  • UK FTVS
  • Praha
  • Národní sportovní agentura
  • Silvernite/
  • JMP - studio zdravého spaní/