Mistrovství světa kadetů, 1. zpravodajství

Zpravodajství z dějiště konání. (aktualizováno 22:30)

Celý tým

Zdravím všechny fanoušky!


Příjezd do Helsinek
Dnes krátce po poledni jsme odletěli z Prahy a vyrazili ve složení Karel Pádár a Pavel Procházka jako rodičovský doprovod a tým kadetů a kadetek (Michaela Nováková, Nikola Marvalová, Ivana Pádárová, Zuzana Lebedová, Martin Široký, Pavel Procházka, Michal Mužík a Jan Macek) na Mistrovství světa kadetů do Helsinek ve Finsku. Pro některé je to návrat po letech na místo činu, protože tady s reprezentací začínali a nyní se tu s reprezentací v juniorských kategoriích rozloučí.

Krátce po páté hodině jsme přistáli (čas je tu posunutý o hodinu dopředu) na letišti v Helsinkách, všichni zvládli let v pohodě, včetně těch, co letěli poprvé. Opětovně nám také popřál kapitán letu hodně štěstí a plní energie jsme vyrazili pro zavazadla a za čekajícím Timo Palermou, který nám zařídil transport na hotel.

Před hotelem už čekali táta a máma Zuzky Lebedové s koulemi, které jsme poté odvezli do Ball Parku na cetrum a při té příležitosti se tam trochu porozhlédli.

Večer pak už následoval pouze managers meeting se všemi organizačními informacemi, team meeting poté na pokoji a nyní už většina spí a sbírá síly na zítřejší oficiální trénink, který nás čeká od 17:30 místního času. Hned poté bude slavnostní zahájení, takže opět večer čekejte zpravodajství a i nějaké obrázky.

Ráno - den první
Jak už bylo v perexu... původně jsme měli spát. Ovšem to by se nesměla opakovat historie a požární poplach. Naštěstí až po deváté ráno a tentokrát za to nemohla žádná reprezentace, ale kuchyně v hotelu. Kouřová čidla to vzala jako požár a bylo zase "veselo". Naštěstí to netrvalo dlouho a jsme aspoň všichni vzhůru.

Teď nás čeká snídaně a krátce po druhé hodině odpoledne přesun na cetrum.

P.S.: Dělali jsme si legraci, že v kuchyni najali německý personál. (Pro neznalé, při EYC 2008 tady Němky po prohře v týmech spustily alarm, vyplavily dvě patra a pak z toho měli zapeklitý problém - dvě vytopená patra hotelu.)

Oficiální trénink a zahájení
Máme za sebou náš oficiální trénink a musím říct, že jsem byl příjemně překvapený jak se naši hráči prali s mazáním. Nemyslím, že to bude velký problém, takže na zítřek se všichni těšíme. Byť někteří zjišťují, že koule co tu mají nejsou ideální a budeme muset asi na krátkém u některých přistoupit k variantě dohozovka. Ale to přinese až zítřek.

Ihned po tréninku následovalo oficiální zahájení. Přijemně krátká akce, narozdíl od nudných zahajovacích projevů to bylo rychlé, úderné a v pohodě. Sice jsme potom nezvládali dobře trasfer do hotelu, ale s malým zpožděním jsme dorazili a po team meetingu se rozešli do pokojů, případně sehnat něco k snědku.

Zítra od devíti hraje Zuzka s Míšou a od jedné potom Nikola a Ivana. U vás to je o hodinu dřív - tedy od osmi a od dvanácti. Držte palce - výsledky budou on-line na oficiálních stránkách a je dostupný také on-line scoring, takže se můžete dívat. Začínáme na dráze číslo 17.

Krátké zprávy

22.04.2024 v 19:35

Do článku o Mistrovství České republiky juniorů přidány časový harmonogram a rozdělení do rund.

02.04.2024 v 22:54

Otevřeny obsazovačky pro juniorské MČR 2024.

30.03.2024 v 23:36

Tým chlapců získal na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže týmů.

28.03.2024 v 19:55

Zuzana Kvasničková a Ema Iwazawa vybojovaly na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže dvojic.

18.03.2024 v 21:10

V úterý 19.3. po 20.oo hod. bude otevřena obsazovačka na dubnový turnaj PRESTIGE.

Galerie

Trojek Ondřej
Xbowling club
Trojek Ondřej

Trojek Ondřej

Xbowling club

Vítěz 10. turnaje Prestige Tour 2023/24

Iwazawa Ema
JKM bowling
Iwazawa Ema

Iwazawa Ema

JKM bowling

Nejlepší žena, nejlepší hráčka kategorie P190, nejlepší juniorka - 10. turnaj Prestige Tour 2023/24

Muránsky Daniel
Xbowling club
Muránsky Daniel

Muránsky Daniel

Xbowling club

Nejlepší hráč kategorie P165 - 10. turnaj Prestige Tour 2023/24

Klepáček Adolf
bez klubové příslušnosti
Klepáček Adolf

Klepáček Adolf

bez klubové příslušnosti

Nejlepší senior - 10. turnaj Prestige Tour 2023/24

Partneři České bowlingové asociace
  • ETBF
  • International Bowling Federation
  • Česká unie sportu
  • ČOV
  • Best Bowling
  • Bowland
  • Bowling Zone
  • Bowling Brno
  • Xbowling
  • Storm
  • ProBowling
  • Kegel
  • UK FTVS
  • Praha
  • Národní sportovní agentura
  • Silvernite/
  • JMP - studio zdravého spaní/