Národní kvalifikace QubicaAMF Cup 2011

Do Johannesburgu jede Míra Cifra a Petra Hanzlovská.

Miroslav Cifra

O tomto víkendu proběhla národní kvalifikace QubicaAMF Cup. Do Jihoafrické Republiky za Českou Republiku jedou vítězové Miroslav Cifra a Petra Hanzlovská, která tak na Světový pohár již pojede podruhé. Celkem se do Národní kvalifikace přihlásilo necelých 100 hráčů, na to, že se hrálo o zdarma bowlingový výlet za cca. 40.000,- je to docela málo a nebo se někteří hráči zalekli místa konání? Jihoafrická Republika je pravda trochu exotická a z ruky, ale vše je z organizátorského hlediska tam připraveno na 100% a účastníci se mají kromě bowlingu opravdu na co těšit.

Kvalifikace se hrála v sobotu na 3 centrech současně a podle průměrového koeficientu postupovalo do nedělního Národního finále 66 hráčů (48 mužů a 18 žen). Výhodu měli první 3 hráči a jedna hráčka z každého centra, protože ti postupovali přímo ne semifinále, ostatní si zahráli ještě 6 her čtvrtfinále. Do play-off tak postupovalo 24 mužů + 12 žen. Play-off se hrálo na součet 3 her a občas byly k vidění velké zápasy a mnohá překvapení - několik favoritů se s turnajem rozloučilo již velice brzo a mezi TOP 4 prošli ten ten to nejlepší.

Finále odehrálo celkem 8 hráčů (4 muži a 4 ženy) a popravdě to kvalitnější finále odehrály ženy, hlavně boj o 1.místo mezi Petrou Hanzlovskou a Kateřinou Beštovou byl velice pěkný, třetí místo pak obsadila mladá Ivana Pádárová.

Muži hráli trošku nervózně a čísla ne tak velká, ale zato zase to bylo mnohem dramatičtější, každou chvilku to vypadalo na někoho jiného, nejdříve byl na tom nejlépe Jarda Čižinský, pak zase chvilku Roman Dyršmíd a nakonec se smál Miroslav Cifra, který porazil Romana Dyršmída o pouhé 3 kuželky.

Děkuji všem hráčům za účast, částečně tak podpořili účast našich hráčů na Světovém finále.

Tento turnaj je součástí reklamní aktivity značky Nivea for Men s novou produktovou řadou Sport. Značka Nivea for Men je partnerem několika vybraných turnajů v rámci kampaně Nivea Bowling Days. Partner turnaje připravil dárkové balíčky všem startujícím a věnuje i ceny pro nejlepší hráče. Koordinátorem akce je Way 4U - Bowling Media Production.

BBO

BBO QubicaAMF 2011
BBO QubicaAMF 2011 - vyhlašování vítězů

PS:>Czechbowling.cz<; Finálové výsledky mužů a žen naleznete v příloze. Kompletní výsledky budou načteny do hráčských vizitek po zaslání pořadatelem.

.

(10. září 2011) Výsledky 1. dne kvalifikace

V sobotu se hrála společně na 3 centrech kvalifikace na Národní kvalifikaci QubicaAMF Cup, do semifinále postoupilo přímo 9 hráčů + 3 hráčky (jsou označeni modře).

Dalších 39 hráčů a 15 hráček postupuje do čtvrtfinále, hraje se zítra od 9:00 a pak od 11:00 - ve výsledcích jsou označeni oranžově. Obsazovačka na obě rundy je připravena zde

Přílohy

.

(5. září 2011) Už se to blíží...

Hlavní turnaj podzimní bowlingové sezóny Světový pohár QubicaAMF Cup bude v neděli 11.9. znát české vítěze, kteří budou reprezentovat ČR na Světovém finále v Jihoafrické Republice. Kvalifikace se hraje v sobotu v těchto centrech : Zličín + Chomutov + Pardubice, a pro letošní ročník České Národní kvalifikace jsme připravili střední sportovní model. V neděli se pak hraje finálový den v Pardubicích.

Jen škoda, že v neděli se také hraje juniorská liga a tak mnoho českých mladých nadějných hráčů se nebude moci této ve Světě vrcholné soutěže zúčastnit a sbírat tak důležité zkušenosti. Světový pohár QubicaAMF Cup je jedním z největších a nejprestižnějších světových turnajů - pravidelně se ho účastní přes 90 zemí Světa - Česká Republika se poprvé připojila v roce 2003 kdy se hrálo finále v Hodurasu - kompletní historii Českých Národních kol a úspěchů hráčů najdete na www.bowlingweb.eu Poslední upozornění míří na hráče, kteří se v sobotu zapsali do více startů, při prezentaci hráče budou pořadatelé na centru požadovat zaplacení všech nahlášených startů a proto žádáme hráče, aby si zkontrolovali své starty a pokud nebudou chtít hrát všechny starty, tak nám to včas dejte vědět, aby jsme mohli uvolnit místa pro případné další zájemce - předem děkuji za spolupráci.

Tento turnaj je součástí reklamní aktivity značky Nivea for Men s novou produktovou řadou Sport. Značka Nivea for Men je partnerem několika vybraných turnajů v rámci kampaně Nivea Bowling Days. Partner turnaje připravil dárkové balíčky všem startujícím a věnuje i ceny pro nejlepší hráče. Koordinátorem akce je Way 4U - Bowling Media Production.

Příloha
Přílohy

Krátké zprávy

22.04.2024 v 19:35

Do článku o Mistrovství České republiky juniorů přidány časový harmonogram a rozdělení do rund.

02.04.2024 v 22:54

Otevřeny obsazovačky pro juniorské MČR 2024.

30.03.2024 v 23:36

Tým chlapců získal na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže týmů.

28.03.2024 v 19:55

Zuzana Kvasničková a Ema Iwazawa vybojovaly na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže dvojic.

18.03.2024 v 21:10

V úterý 19.3. po 20.oo hod. bude otevřena obsazovačka na dubnový turnaj PRESTIGE.

Galerie

Vrážel Jiří st.
SKBC Račice
Vrážel Jiří st.

Vrážel Jiří st.

SKBC Račice

Bodovací žebříček, nejlepší hráč + nej.hráč P190, březen 2024

Zvěřinová Lenka
bez klubové příslušnosti
Zvěřinová Lenka

Zvěřinová Lenka

bez klubové příslušnosti

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka + nej.hráčka P190, březen 2024

Šalkovič Michal
Xbowling club
Šalkovič Michal

Šalkovič Michal

Xbowling club

Bodovací žebříček, nejlepší hráč P165 - březen 2024

Suchánková Miloslava
Veteráni MŠSF
Suchánková Miloslava

Suchánková Miloslava

Veteráni MŠSF

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka P165 - březen 2024

Partneři České bowlingové asociace
  • ETBF
  • International Bowling Federation
  • Česká unie sportu
  • ČOV
  • Best Bowling
  • Bowland
  • Bowling Zone
  • Bowling Brno
  • Xbowling
  • Storm
  • ProBowling
  • Kegel
  • UK FTVS
  • Praha
  • Národní sportovní agentura
  • Silvernite/
  • JMP - studio zdravého spaní/