Národní kvalifikace QubicaAMF Cup 2012

Ti co to mají do Polska nejblíže, ti vyhráli.

Hanusíková, Hindrák

Celkem na 4 centrech se bojovalo o postupová místa do Národního finále pro Světový pohár QubicaAMF Cupu. Celkem si přišlo zahrát a poprat se o reprezentaci ČR více jak 100 hráčů, což je o něco více než v loňském roce. Nakonec na Světový pohár do polské Wroclawi jedou hráči, kteří to mají ze účastníků českého Národního kola neblíže. V ženské kategorii vyhrála Blanka Hanusíková, která si hned v první hře finále vytvořila náskok, který si ve druhé hře a to i přes to, že měla drobný výpadek v polovině druhé hry. Na druhém místě skončila Dagmar Stulíková a třetí místo brala Jana Pindurová.

V kategorii mužů si po delší zdravotní pauze pro vítězství zaslouženě došel Jiří Hindrák, který dokonce v Play-off zahrál Perfect Game 300 a to na tak zrádném mazání, které bylo v Pardubicích, byl husarský kousek. Druhé místo si vyházel Michal Loučka a třetí skončil Petr Ivanciv.

Zástupce České Republiky na Světovém poháru tedy známe a můžeme se tak těšit na průběh finále, které se hraje na přelomu listopadu a prosince. Určitě budeme našim hráčům držet palce.

Výsledky Play-off muži

Výsledky Play-off ženy

PS: Více informací o turnaji naleznete na www.bowlingweb.cz, výkony budou hráčům načteny do hráčských vizitek po dodání pořadatelem. Videoreportáž BBO naleznete ZDE.

.

publikováno 1.9.2012

Celkem na 4 centrech se bojovalo o postupová místa do Národního finále pro Světový pohár QubicaAMF Cupu. Celkem si přišlo zahrát a poprat se o reprezentaci ČR více jak 100 hráčů - což je o něco více než v loňském roce.

A jak to nakonec dopadlo - mezi ženami hrálo celkem 24 hráček a do semifinále a čtvrtfinále postupovalo celkem 18 nejlepších. Mezi muži to bylo s postupem horší - celkem hrálo 78 hráčů a jen 48 postupovalo dál, nejvíce postupových míst měla Praha - na Zličín přišlo více jak polovina z celkoho počtu kvalifikantů.

A níže najdete výsledky z jednotlivých center - žlutě zbarvení hráči postupují přímo do semifinále, které se hraje v Pardubicích v neděli od 15:00. Modře označení hráči hrají čtvrtfinále, které se hraje ve dvou rundách, od 10:00 a pak od 11:30 - viz obsazovačka ZDE.

Výsledky Pardubice ZDE

Výsledky Chomutov ZDE

Výsledky Třinec ZDE

Výsledky Praha ZDE

Do čtvrtfinále se také už probojovali první 2 náhradníci - u žen postupuje Dana Hanušová a u mužů Petr Havel.


publikováno 31.8.2012

Na dvou centrech se v pátek rozehrála kvalifikace pro Národní kolo Světového poháru QubicaAMF. Mazací model, který je pro hráče připraven je opravdu pohodový a nejvíc pohodový byl pro Jana Růžka, který na Zličíně zahrál průměr přes 250 a je tak skoro jistým přímým postupujícím. V Pardubicích se zatím z prvního místa raduje Tomáš Plechata.

Zítra se hrají další kvalifikační rundy a do bojů se zapojí ještě centrum v Chomutově a také poprvé i na severní Moravě třinecký Xbowling.

Z každého centra postupují přímo 2 nejlepší hráči a 1 hráčka do semifinále, které se hraje v neděli od 15:00. Ostatní postupující si ještě zahrají čtvrtfinále, kde odehrají 6 her od nuly a to ve dvou rundách - první se bude hrát v neděli od 10:00 (pro 18 hráčů) a druhá od 11:30 (dalších 36 hráčů) . Obsazení obou rund budeme vkládat dle vzdálenosti hráčů od Pardubic.

Kompletní výsledky kvalifikace najdete zde na webu v sobotu kolem 18:00 - v případě dotazů kdykoliv volejte na 608 862698

Průběžné výsledky PRAHA

Průběžné výsledky PARDUBICE


publikováno 25.8.2012

Poslední víkend letošních prázdnin budu ve znamení Národní kvalifikace na Světový pohár QubicaAMF. Kvalifikace se hraje v pátek a pak v sobotu na 4 centrech (hráči si tak mohou vybrat kde chtějí hrát) - otevřené obsazovačky jsou v Praze na Zličíně, v Chomutově, v Třinci s v Pardubicích, kde se také v neděli odehraje finále.

Pro hráče je připraven střední sportovní model, který by neměl být nic těžkého - viz GRAF.

Závěrem požádám všechny hráče aby si zkontrolovali své starty a to včetně re-startů - v případě změn nám včas vše nahlašte - opakované starty se budou hradit před zahájením prvního startu.

Krátké zprávy

22.04.2024 v 19:35

Do článku o Mistrovství České republiky juniorů přidány časový harmonogram a rozdělení do rund.

02.04.2024 v 22:54

Otevřeny obsazovačky pro juniorské MČR 2024.

30.03.2024 v 23:36

Tým chlapců získal na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže týmů.

28.03.2024 v 19:55

Zuzana Kvasničková a Ema Iwazawa vybojovaly na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže dvojic.

18.03.2024 v 21:10

V úterý 19.3. po 20.oo hod. bude otevřena obsazovačka na dubnový turnaj PRESTIGE.

Galerie

Vrážel Jiří st.
SKBC Račice
Vrážel Jiří st.

Vrážel Jiří st.

SKBC Račice

Bodovací žebříček, nejlepší hráč + nej.hráč P190, březen 2024

Zvěřinová Lenka
bez klubové příslušnosti
Zvěřinová Lenka

Zvěřinová Lenka

bez klubové příslušnosti

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka + nej.hráčka P190, březen 2024

Šalkovič Michal
Xbowling club
Šalkovič Michal

Šalkovič Michal

Xbowling club

Bodovací žebříček, nejlepší hráč P165 - březen 2024

Suchánková Miloslava
Veteráni MŠSF
Suchánková Miloslava

Suchánková Miloslava

Veteráni MŠSF

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka P165 - březen 2024

Partneři České bowlingové asociace
  • ETBF
  • International Bowling Federation
  • Česká unie sportu
  • ČOV
  • Best Bowling
  • Bowland
  • Bowling Zone
  • Bowling Brno
  • Xbowling
  • Storm
  • ProBowling
  • Kegel
  • UK FTVS
  • Praha
  • Národní sportovní agentura
  • Silvernite/
  • JMP - studio zdravého spaní/