Summer Cup 2022

Summer Cup se stejným partnerem jako minulý rok

(29.8.2022 - 11. report ) Summer Cup a jeho kvalifikaci na herně Xbowling Žižkov i Xbowling Duo dorazilo odehrát 117 hráčů a zbývají poslední dvě kvalifikační rundy na obou hernách. Opět se plnil i měšec, ve kterém je částka 16 600,- Kč. Volných míst už moc nezbývá a doplňujeme jednotlivé kategorie dle aktuálních odhlášek hráčů.

Přinášíme předposlední průběžné výsledky jednotlivých kategorií, ve kterých se bude měnit úplné minimum a tak se hráči pomalu mohou začít hlásit na finále. Nejlepším hráčem se stal Lukáš Soukup, který se součtem 1 208 bodů zapsal nově do hlavní kategorie, ale stačí mu to pouze na účast ve finále. Hráčem hlavní Kategorii A stále zůstává Richard Nosek se součtem 1 397 bodů. Miroslav Nýč si udržel vedení v Kategorii B a jeho součet je 1 341 bodů. V Kategorii C si vedení nadále drží Pavla Žáčková se součtem 1 305 bodů. Ani Kategorii D si nenechal sebrat Martin Palas se součtem 1 292 bodů. Postupující hráči do finále jsou nově označení podle výsledků, které máme k dispozici a koná se v neděli 28. 8. 2022 jak na Žižkově, tak i na Proseku. Prosíme případně další hráče, kteří vědí, že hrají jiný turnaj, aby tuto informaci co nejdříve sdělili a mohli se případně přihlásit další hráči v pořadí.

Kategorie A – ZDE

Kategorie B – ZDE

Kategorie C – ZDE

Kategorie D – ZDE

.

(26.8.2022 - 10. report ) Summer Cup a jeho kvalifikaci si na hernu Xbowling Žižkov i Xbowling Duo zatím dorazilo vyzkoušet 115 hráčů a zbývají poslední dva dny kvalifikace. Naplnil se i měšec, ve kterém je částka 16 300,- Kč a zatím to nevypadá, že se naplní na předpokládanou částku dvaceti tisíc, ale i tak je to bude pro pět případných výherců hezká částka. Volných míst už moc nezbývá a aktualizujeme a doplňujeme jednotlivé kategorie dle aktuálních odhlášek hráčů.….

Přinášíme další průběžné výsledky jednotlivých kategorií, ve kterých se už pár hráčů odhlásilo. Nejlepším hráčem týdne se stal Albert Jarovský, který se se součtem 1 283 bodů posunul v hlavní kategorii na lepší umístění, ale na vedení mu to nestačí. Hráčem hlavní Kategorii A stále zůstává Richard Nosek se součtem 1 397 bodů. Miroslav Nýč si udržel vedení v Kategorii B a jeho součet je 1 341 bodů. V Kategorii C si vedení nadále drží Pavla Žáčková se součtem 1 305 bodů. Ani Kategorii D si nenechal sebrat Martin Palas se součtem 1 292 bodů. Postupující hráči do finále jsou označení zatím podle výsledků, které máme k dispozici a koná se v neděli 28. 8. 2022 jak na Žižkově, tak i na Proseku. Prosíme případně další hráče, kteří vědí, že hrají jiný turnaj, aby tuto informaci co nejdříve sdělili a mohli se případně přihlásit další hráči v pořadí.

.

(19.8.2022 - 9. report ) Summer Cup na kvalifikaci na herně Xbowling Žižkov i Xbowling Duo přišlo vyzkoušet 113 hráčů a obsah měšce je na částce 14 600,- Kč a možná se podaří naplnit na předpokládanou částku dvaceti tisíc. Volná místa se pomalu zaplňují a průběžně aktualizujeme a doplňujeme hrací rundy.

Přinášíme také předběžné výsledky jednotlivých kategorií, na které určitě netrpělivě čekáte. Nejlepším hráčem týdne se stal Miroslav Nýč, který se součtem 1 341 bodů zaútočil na vedení, ale nestačilo mu to. Mirek Nýč se dostal do vedení v Kategorii B, ve které překonal dlouhou dobu vedoucího Lukáše Lacka. Hráčem hlavní Kategorii A je i nadále Richard Nosek se součtem 1 397 bodů.V Kategorii C změna nenastala a vedení si pohlídala Pavla Žáčková se součtem 1 305 bodů. V Kategorii D stále bez ohrožení vede Martin Palas se součtem 1 292 bodů a v této kategorii máme největší počet startujících. Postupující hráči do finále jsou označení zatím podle výsledků, které máme k dispozici a koná se v neděli 28. 8. 2022 jak na Žižkově, tak i na Proseku. Zatím se nám odhlásil jediný hráč, který ví, že se finále nebude účastnit. Prosíme tedy případné další hráče, aby tuto informaci co nejdříve sdělili a mohli jsme oslovit případně další hráče v pořadí.

Kategorie A – ZDE

Kategorie B – ZDE

Kategorie C – ZDE

Kategorie D – ZDE

.

(16.8.2022 - 8. report ) Na Summer Cup si na kvalifikaci na hernu Xbowling Žižkov i Xbowling Duo dorazilo potrénovat již 109 hráčů a obsah měšce nově obsahuje 13 500,- Kč a uvidíme zda se podaří naplnit na částku dvaceti tisíc. Volná místa na obou hernách průběžně aktualizujeme a doplňují se a rozšiřují hrací rundy.

Nejlepším hráčem týdne se stal Vavřinec Hradil se součtem 1 248 bodů. Po upozornění jsme opravili výsledek a původně vedoucího Lukáše Gurgula sesadil hráč hlavní Kategorii A Richard Nosek se součtem 1 397 bodů. Kategorii B si prvenství ohlídal Lukáš Lacko se součtem 1 303 bodů. V Kategorii C také změna nenastala a vede ji Pavla Žáčková se součtem 1 305 bodů. V Kategorii D bude asi také těžké překonat Martina Palase se součtem 1 292 bodů, i když do této kategorie opět nastoupili další hráči.

Během tohoto týdne také přineseme průběžné výsledky v jednotlivých kategoriích a označíme předběžně postupující hráče do finále, které se koná v neděli 28. 8. 2022 jak na Žižkově, tak i na Proseku. Prosíme tímto hráče, kteří vědí, že se finále nebudou účastnit, aby tuto informaci co nejdříve sdělili a mohli jsme oslovit případně další hráče v pořadí.

.

(9.8.2022 - 7. report ) Summer Cup se přehoupl do své druhé půlky turnajové kvalifikace a na hernu Xbowling Žižkov i Xbowling Duo si již našlo cestu 97 hráčů a obsah měšce je na hodnotě 11 400,- Kč a pevně věříme, že se nám podaří ho naplnit na dvojnásobek. Volno je stále na obou hernách a průběžně se doplňují a rozšiřují hrací rundy…….

Nejlepším hráčem dalšího týdne se stal Ladislav Švec, který naházel celkově 1 218 bodů a tak nepřekonal nově vedoucího Lukáše Gurgula, který tak nadále vede v hlavní Kategorii A se součtem 1 395 bodů.Změna nastala v Kategorii B, kde se na první místo vrátil Lukáš Lacko se součtem 1 303 bodů, protože se Richard Nosek stejně, jako minulý rok nechal přeřadit do hlavní kategorie. V Kategorii C si vedoucí pozici udržela Pavla Žáčková se součtem 1 305 bodů. Nejlepším v Kategorii D je stále Martin Palas se součtem 1 292 bodů, i když do této kategorie nastoupilo velké množství začínajících hráčů a je vidět, že hráči o tento trénink mají zájem.

Obsazovačka – ZDE

.

(2.8.2022 - 6. report ) Summer Cup se opět hrál na herně Xbowling Žižkov i Xbowling Duo počet prvních startujících máme aktuálně 88 a částka v měšci je právě na hodnotě 9 850,- Kč, pokud se bude navyšovat dále počet hráčů a opravných startů můžeme díky tomu očekávat částku 20 tisíc. Volná místa se na obou hernách průběžně doplňuje a rozšiřují se hrací rundy při naplněnosti.

Nejlepším hráčem týdne se stal Lukáš Gurgul, který opět měnil pořadí v hlavní Kategorii A a součtem 1 395 bodů sesadil doposud vedoucího Dušana Kovaříka. Nejlepším v Kategorii D je Martin Palas se součtem 1 292 bodů. Změna nastala i v Kategorii B, kde se na prvním místě objevil Richard Nosek, který zahrál součet 1 327 bodů. I v Kategorii C se měnilo pořadí a doposud vedoucí Pavlu Černou, nahradila Pavla Žáčková se součtem 1 305 bodů.

.

(27.7.2022 - 5. report ) Další týden si na hernu Xbowling Žižkov i Xbowling Duo dorazili zahrát někteří noví hráči a počet prvních startů je již na čísle 70 a opět se navyšovala částka v měšci, který díky tomu obsahuje částku 7 900,- Kč. Volná místa jsou stále na obou hernách a průběžně se uvolňují anebo rozšiřují hrací rundy.

Nejúspěšnějším hráčem týdne se stal Lukáš Obrusník, který zahrál v hlavní Kategorii A 1 305 bodů, ale ovšem na Dušana Kovaříka to zatím nestačilo a i nadále průběžně vede. Nejlepší hráče Kategorie D je také bez ohrožení Martin Palas se součtem 1 292 bodů. V Kategorii B se nově na první místo probojoval Lukáš Lacko, který zahrál součet 1 303 bodů. V Kategorii C si první místo beze změny drží Pavla Černá, která má součet 1 144 bodů.

.

(21.7.2022 - 4. report ) Cestu na hernu Xbowling Žižkov i Xbowling Duo si na první starty našlo již 59 hráčů a opět se přihazovalo do měšce, ve kterém se nachází 5 450,- Kč a vybraní hráči si již poněkolikáté zajištují opravnými starty své jméno do losování měšce. Volná místa jsou stále na obou hernách a tak neváhejte a přijďte si zatrénovat…….

Nejúspěšnějším hráčem se stal Jan Kaňka, který zaútočil na vedoucího hráče hlavní Kategorie A Dušana Kovaříka, který zatím udržel svoji pozici, protože Janovi chybělo 11 bodů na překonání Dušana. Prozatím stále nejlepším hráčem Kategorie D je sice již pátý celkově Martin Palas, kterému patří součet 1 292 bodů. Také Kategorii B si pohlídal první místo Miloš Jirsa, který zahrál součet 1 253 bodů. Nejinak je tomu v Kategorii C, kde si první místo udržela Pavla Černá, která má součet 1 144 bodů.

Obsazovačka – ZDE

(12.7.2022 - 3. report ) Další hrací rundy se znovu konaly na herně Xbowling Žižkov i Xbowling Duo a přišli další noví hráči a prvních startů je aktuálně 48. Navyšovala se také částka v měšci, který právě obsahuje 4 500,- Kč a pokud chcete mít své jméno v měšci, tak stále jsou volná místa v obsazovačce.

Nově se opět měnilo pořadí a do vedení se dostal hráč hlavní Kategorie A Dušan Kovařík, který tak překonal Lukáše Homolu a zahrál součet 1 341 bodů. Nejlepším hráčem Kategorie D je i nadále Martin Palas, kterému patří součet 1 292 bodů a propadl se na celkové čtvrté místo. Ani v Kategorii B se zatím nic nezměnilo a první je Miloš Jirsa, který má součet 1 253 bodů. V Kategorii C si zlepšila svou pozici opravným startem Pavla Černá, která má nyní součet 1 144 bodů.

.

(7.7.2022 - 2. report ) Na další hrací rundy, jak na hernu Xbowling Žižkov, tak i na hernu Xbowling Duo dorazili někteří noví hráči a prvních startů je navýšen na 35. Přišli si potrénovat na tzv. „housouvé“ mazání a v měšci se již nasbírala částka 2 800,- Kč.

Nově se do vedení probojoval hráč hlavní Kategorie A Lukáš Homola, který si přišel zatrénovat na Prosek a zahrál součet 1 330 bodů. Na druhém místě setrval do té doby vedoucí Martin Palas, který patří do Kategorie D se součtem 1 292 bodů. Třetí místo patří hráči Kategorie B Miloši Jirsovi, který má součet 1 253 bodů. V Kategorii C je nejlepší hráčkou Pavla Černá, která má součet 1 139 bodů. I nadále máme volná místa v obsazovačce a pro hráče je na finálovém dni připraveno losování měšce, který většinou obsahuje částku přes 20 000,- Kč.

.

(28.6.2022 - 1. report ) Summer Cup se stejným partnerem jako minulý rok

Na první hrací rundy, jak na hernu Xbowling Žižkov, tak i na hernu Xbowling Duo si našlo cestu aktuálně 23 hráčů. V měšci máme i po druhých startech částku 1 400,- Kč. Opět se do tohoto pohodového tréninkového turnaje zapojil partner Rodinný pivovar z Vrchlabí Krkonošský medvěd a pro nejlepší tak bude připravena tekutá cena na finálovém hracím dni.

Do vedení se probojoval hráč Kategorie D Martin Palas se součtem 1 292 bodů. Na druhém místě je hráč Kategorie B Miloš Jirsa, který má na svém kontě součet 1 253 bodů. V Kategorii C je nejlepší hráčka spadající díky průměru zároveň do Kategorie D Lucie Šalplachtová. Pro zájemce jsou volná místa v obsazovačce a průběžně navyšujeme při obsazení počet míst a třeba se na Vás usměje štěstí při losování měšce, který většinou obsahoval částku přes 20 000,- Kč.

Obsazovačka – ZDE

Přílohy

Krátké zprávy

03.05.2024 v 07:50

Zveřejněn mazacím model a rozdělení do skupin pro Finále SBL.

22.04.2024 v 19:35

Do článku o Mistrovství České republiky juniorů přidány časový harmonogram a rozdělení do rund.

02.04.2024 v 22:54

Otevřeny obsazovačky pro juniorské MČR 2024.

30.03.2024 v 23:36

Tým chlapců získal na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže týmů.

28.03.2024 v 19:55

Zuzana Kvasničková a Ema Iwazawa vybojovaly na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže dvojic.

Galerie

Matějka Antonín
Strike
Matějka Antonín

Matějka Antonín

Strike

Bodovací žebříček, nejlepší hráč + nej.hráč P190, duben 2024

Zvěřinová Lenka
bez klubové příslušnosti
Zvěřinová Lenka

Zvěřinová Lenka

bez klubové příslušnosti

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka + nej.hráčka P190, duben 2024

Barták Tomáš
bez klubové příslušnosti
Barták Tomáš

Barták Tomáš

bez klubové příslušnosti

Bodovací žebříček, nejlepší hráč P165 - duben 2024

Černíková Karolína
expert King Pins
Černíková Karolína

Černíková Karolína

expert King Pins

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka P165 - duben 2024

Partneři České bowlingové asociace
  • ETBF
  • International Bowling Federation
  • Česká unie sportu
  • ČOV
  • Best Bowling
  • Bowland
  • Bowling Zone
  • Bowling Brno
  • Xbowling
  • Storm
  • ProBowling
  • Kegel
  • UK FTVS
  • Praha
  • Národní sportovní agentura
  • Silvernite/
  • JMP - studio zdravého spaní/