Summer Cup 2020

(aktualizováno 11.9.) V neděli 6. září, týden po odehrání ostatních kategorií A, B i C, se dohrávala ta poslední, tedy D. Celkové pořadí Summer Cupu a výkony jsou včetně re-startů, načteny do hráčských vizitek a umístění do Bodovacího žebříčku. Výsledky jednotlivých kategorií naleznete v přílohách.

.

(aktualizováno 10.9.) Kategorie D, odehrála vlastně jako jediná svůj finálový den na herně Strašnického Xbowlingu. Kategorie, kam spadají jako do jediné ženy i muži všech věkových kategorií, pouze dle výkonnosti buď úplní nováčci či s průměrem z ABL či bowlingových soutěží nižším 155 bodů.

Sice obsazení finálové čtyřiadvacítky se šilo hodně horkou jehlou a ještě den před startem bylo vícero volných míst v obsazovačce, ta se však nakonec podařila zaplnit. Oproti zvyklostem i téměř všichni na samotné finálové rozuzlení dorazili, za což jim patří velké díky. Pouze v druhé kvalifikační rundě nepřítomnou Miloslavu Suchánkovou nahradil hrajícího vnuka doprovázející Petr Drahokoupil, který shodou okolností do téže kategorie patřil rovněž.

Kompletní osazenstvo tedy odehrálo nejprve po třech hrách kvalifikačních, když všichni měli jistotu postupu do následného semifinále. Každý se s tímto faktem popasoval jinak, někdo pouze tréninkově, jiní naopak se snahou získat co nejvýhodnější pozici a papírově slabšího soupeře pro vyřazovací play off, kdy v semifinále na sebe narazili postupně hráč skončivší po kvalifikaci na 1. místě se 24., druhý se postavil dvacátému třetímu, atd. Každá dvojice odehrála dvě hry na součet od nuly a úspěšnější poté postoupil do závěrečného finálového klání. Dlužno dodat, že po celou dobu turnaje platily i pomocné handicapy, jež každého provázely po celé prázdniny v hracích dnech. Při vyrovnanosti startovního pole ve většině konfrontacích i finále samotném poté hrály velice podstatnou roli.

V kvalifikaci byli nejúspěšnějšími Patrick Elliott coby její vítěz a Lukáš Lacko, který se stal držitelem nejvyššího náhozu dne vůbec hodnoty úctyhodných 268 bodů. Oba prošli sítem semifinále celkem bez větších starostí, avšak ve finále samotném, hraném opět na součet dvou her včetně handicapů, se jim již tolik nedařilo. Pod stupni nejlepších skončilo vícero žhavých favoritů, jakož minulý vítěz Pavel Toman (7. místo), oproti tomu dobře zahrála početná enkláva juniorů, mezi něž se dokázal vmáčknout zkušený Václav Neumann (5. místo, finálový součet 361 bodů). Tentýž součet měl a bramborový skončil díky vyššímu náhozu Adam Babec, vedoucí muž celkového pořadí předfinálových kvalifikací celé kategorie z heren Xbowlingu Žižkovské i Strašnické.

Bronz poté připadl díky 376 bodům Christianu Teame, o pouhopouhou kuželku více měl stříbrný Daniel Muránsky a triumf do klína spadl „nejstaršímu“ junioru Janu Koryntovi, když ve finále zahrál vysoko a vyrovnaně, 188 a 190 bodů. Všem děkujeme za účast i perfektní náladu po celé nedělní odpoledne a vlastně i za celoprázdninové sportovně tréninkové zápolení a těšíme se na viděnou na turnajích i ligových soutěžích následných.

.

(aktualizováno 2.9.) Po celé léto si hráči přicházeli zatrénovat na Summer Cup na domácím mazání, až se vše rozhodlo na nedělním finálovém hracím dni na Žižkově, který můžeme říci je již minulostí s konečným počtem 143 hráčů. Zbývá nám pouze finále Kategorie D, které se bude hrát na herně Xbowling Strašnice příští neděli 6. 9. 2020. Nejdříve odstartovala Kategorie A pro 24 nejlepších hráčů a náhradníků za předem omluvené hráče. Po rozehřátí na ně čekalo rozřazení do pavouka play-off, kdy na sebe narazili 1. proti 24.

V hlavní Kategorii A si nakonec pro vítězství po finálovém součtu 475 bodů došel Ján Ďaďo, který si vytvořil náskok hned první hrou 279 bodů – málem hodil 300, ovšem v 10 frame hodil 9 a tím bohužel o perfect game přišel, nutno dodat, že finále všech kategorií se hrálo amerikou a to by to byla cennější 300. Na druhé příčce skončil Jan Fleischmann st. se součtem 453 bodů. A se třetím místem se musel spokojit loňský vítěz Libor Mach se součtem 444 bodů. Po hlavní kategorii se rozhodovalo mezi hráči Kategorie B, kam postoupilo 12 hráčů, také se odehrály tři hry na rozřazení do play-off soubojů, tentokrát 1. proti 12.. Vítězství si připsal nakonec Vladimír Baborovský, kterému patří součet 499 bodů. Druhé místo si vybojoval vítěz kvalifikace Jiří Kotjužanský se součtem 457 bodů. Třetí místo nakonec patří Václavu Koubovi, který měl 392 bodů. Poslední kategorií, která se časově dala zvládnout na Žižkovské herně byly ženy v Kategorii C, kde si první místo připsala Jana Schönová. Druhá skončila Alena Sovová a třetí místo skončilo na kontě Táňi Dvornákové. Na vítěze Kategorie D, která se hraje ve Strašnicích, kam postupuje také 24 nejlepších si musíme počkat do 6. 9. 2020. Nejvíce očekávané losování měšce, ve kterém bylo 18 250,- Kč se uskutečnilo po dohrané kategorii A. Nejvyšší částku 7 250,- má připravenou Štefan Glezgo, na druhou částku 4 600,- byl vylosován Aleš Drábek, částku 2 700,- si díky mnoha startům odnesla Kateřina Brůčková a Václav Zmatlík a Václav Rác si odnesli shodně 1 850,-. Všem moc díky za účast a těšíme se na další ročník.

.

(aktualizováno 30.8.) Kvalifikaci na turnaj Summer Cup ukončily poslední dvě hrací rundy a očekávané velké finále je před námi. Počet hráčů je nakonec 143 a přinášíme výsledky po kategoriích, kde jsou i odhlášeni hráči, kteří se finále nezúčastní. Od teď se můžete přihlašovat, aby se ve finále poprali nakonec ti nejlepší...….

Do obsazovačky se stačili už někteří i nahlásit a co vlastně zítra hráče čeká???? Odehrají tři kvalifikační semifinálové hry, které je rozřadí do vyřazovacího pavouka, který určí finálové složení v jednotlivých kategoriích. Dlouho očekávaná částka z 50,- do měšce je nakonec 18 250,- Kč a tato částka se bude dělit mezi 5 výherců. Celkové vítězství v kvalifikaci s průměrem 236,0 a se součtem 1 416 bodů získal Jan Macek a vyhrál tak i hlavní Kategorii A. V Kategorii B se z vítězství může zatím radovat Jiří Kotjužanský s náhozem 1 369 bodů, tak uvidíme, jak obhájí vedení ve finálovém dni. V ženách si vítězství připsala Alena Sovová, která má v součtu 1 245 bodů. V Kategorii D se po včerejší změně udržel na prvním místě Adam Brabec se součtem 1 279 bodů. Těšíme se na finalisty a nezapomeňte, že se také bude losovat měšec zhruba v 16:00 mezi Kategorií A a B.

Výsledky – ZDE

Propozice turnaje – ZDE

Pořadí Kategorie A – ZDE

Pořadí Kategorie B – ZDE

Pořadí Kategorie C – ZDE

Pořadí Kategorie D – ZDE

.

(aktualizováno 26.8.) Odpočinkový letní tréninkový turnaj Summer Cup se blíží do velkého finále. Počet hráčů je 129 a přinášíme i průběžné výsledky po kategoriích, ve kterých se nám už i začali odhlašovat někteří hráči. Prosíme tímto hráče všech kategorií o spolupráci, a pokud už předem víte, že se finále nezúčastníte, tak nám to sdělte, abychom stačili oslovit další v pořadí...….

Připravili jsme pro váš i obsazovačku, do které se již máte možnost nahlásit, barevně jsou vyznačeni hráči dle aktuálního pořadí. V Kategorii A postupuje 24 hráčů a první skupina začíná od 11:00 a druhá od 12:00 na Xbowlingu Žižkov. Kategorie B začíná hrát na Xbowlingu Žižkov od 16:00 a postupuje sem prvních 12 hráčů. Kategorie C nastoupí opět na hernu Xbowling Žižkov a to od 19:00 a finále opět hraje nejlepších 12 žen. No a finále Kategorie D se odehraje tentokrát až o týden později – tj. 6. 9. ve Strašnicích, celkem by do něj mělo nastoupit 24 hráčů a začíná se od 11:00 (první runda) a od 12:00 (druhá runda).

Z každého startu hráče odkládáme 50,- do měšce, který momentálně obsahuje 15 800,- Kč, a celkově to vypadá, že v měšci bude nakonec částka kolem 18 000,- Kč.

Vedení si s průměrem 236,0 a se součtem 1 416 bodů udržel Jan Macek, a diktuje tempo hlavní Kategorii A. V Kategorii B vede beze změny Jiří Kotjužanský, který má nához 1 369. V ženách se si vedení udržela Jana Schönová, která má v součtu 1 223 bodů. V Kategorii D se také beze změny ve vedení drží Daniel Muránský se součtem 1 214 bodů. Volná místa jsou stále v obsazovačce, tak si přijďte zahrát, protože se nezadržitelně blíží finálový hrací den.

.

(aktualizováno 23.8.) Letní tréninkový turnaj Summer Cup si přišlo zatím zahrát 122 hráčů a přinášíme také průběžné výsledky po kategoriích. Vedení si s průměrem 236,0 a se součtem 1 416 bodů bez pochyb udržel Jan Macek, a diktuje tempo hlavní Kategorii A.

Přinášíme i předběžný plán, jak to bude probíhat na finálovém hracím dni. Kategorii A bude hrát celkem 24 hráčů a první skupina začíná od 11:00 a druhá od 12:00 na Xbowlingu Žižkov. Kategorie B začíná hrát na Xbowlingu Žižkov od 16:00 a postupuje sem prvních 12 hráčů. Kategorie C nastoupí opět na hernu Xbowling Žižkov a to od 19:00 a finále opět hraje nejlepších 12 žen. No a finále Kategorie D se odehraje tentokrát až o týden později – tj. 6. 9. ve Strašnicích, celkem by do něj mělo nastoupit 24 hráčů a začíná se od 11:00 (první runda) a od 12:00 (druhá runda). Změna termínu je hlavně kvůli ženám, aby v jeden den neměly velké množství her a nemusely mezi hernami cestovat - na to si v minulosti hodně stěžovaly.

Z každého startu hráče jsme 50,- vkládali do měšce, který momentálně obsahuje 13 800,- Kč, a celkově to vypadá, že v měšci bude nakonec částka kolem 18 000,- Kč.

V Kategorii B si ve Strašnicích zahrál přesný průměr 200,0 a s pomocným handicapem má na svém kontě 1 290 bodů, ovšem stále to nestačilo a vede Jiří Kotjužanský, který má nához 1 369. V ženách se pořadí ovšem změnilo a nově se do vedení probojovala Jana Schönová, která má v součtu 1 223 bodů a odsunula tak na druhé místo dlouho vedoucí Andreu Sýkorovou. V Kategorii D se nic nezměnilo a vedení udržel Daniel Muránský se součtem 1 214 bodů. Volná místa jsou stále v osazovačce, tak si přijďte zahrát, protože se již blíží finálový hrací den.

.

(aktualizováno 19.8.) Pohodový letní turnaj Summer Cup navštívilo již 112 hráčů v jednotlivých kategoriích. Po dlouhém setrvání na čele tabulky Richarda Noska, nastala změna a do vedení se dostal druhým startem na Xbowlingu Žižkov s průměrem 236,0 a se součtem 1 416 bodů Jan Macek, vede tak hlavní Kategorii A.

Plní se nám také obsah měšce, ve kterém je aktuálně 12 200,- Kč, a pevně věříme, že se dostaneme na částku 15 000,- Kč, která by se následně rozdělovala po losování měšce mezi pět šťastných výherců. V Kategorii B ovšem nikdo svým startem neohrozil Jiřího Kotjužanského, který má nához 1 369 a pouze se posunul na celkové 3. místo. V ženách se pořadí také neměnilo a vede Andrea Sýkorová se součtem 1 197 bodů. I v Kategorii D nastoupili další hráči a zatím vedení patří Danielu Muránskému se součtem 1 214 bodů. Volná místa jsou stále v osazovačce, tak se na Vás těšíme, protože jinak se nedostanete do slosování měšce a případně ani na finále jednotlivých kategorií, které se koná v neděli 30. 8. 2020.

.

(aktualizováno 11.8.) Cestu na oblíbený tréninkový turnaj Summer Cup si našlo již 101 hráčů jednotlivých kategorií. Nejlepší start se povedl hráči družstva Notaxo a je to Ján Ďaďo, který zahrál na Xbowlingu Žižkov průměr 224,2 a se součtem 1 345 bodů se umístil na celkovém 6. místě. I na Xbowlingu Strašnice se objevili nový hráči, ale první místo, které stále má na svém kontě Richard Nosek nikdo neohrozil.

Obsah měšce máme 10 300,- Kč, a další nahlášené starty se přibližují částce 15 000,- Kč. Kategorii B si stále beze změny drží Jiří Kotjužanský s náhozem 1 369 a zůstává na druhém celkovém místě. V ženách si první místo opět beze změny drží Andrea Sýkorová součtem 1 197 bodů. V Kategorii D si vydařeným startem uhájil Daniel Muránský se součtem 1 214 bodů. Volná místa ještě zbývají v osazovačce, tak neváhejte s přihlášením, abychom Vaše jméno mohli zařadit do losování měšce.

Výsledky – ZDE

Propozice turnaje – ZDE

Obsazovačka – ZDE

.

(aktualizováno 7.8.) Summer Cup se přibližuje počtem prvních startů ke 100 a nejlepším odehraných hracích rund se stal Aleš Drábek, který si přišel zahrát místo zraněného hráče na Xbowling Žižkov a až na jednu ne úplně vydařenou hru zahrál průměr 215,0 a se součtem s pomocným handicapem má 1 326 bodů. I na Xbowlingu Strašnice se hráči snažili zlepšit, ale Richard Nosek stále drží prvenství v tabulce. Počet startujících je aktuálně 87 a blížíme se magické hranici i obsahem měšce.

Obsah měšce právě je 8 550,- Kč, a další nahlášené starty už přesahují určitě částku 10 000,- Kč, tak se i novým startem přijďte zapsat mezi možnou pětici šťastných vylosovaných. Na druhém místě zůstal také beze změny Jiří Kotjužanský s náhozem 1 369, který stále vede v Kategorii B. V ženách také první místo má i nadále Andrea Sýkorová se součtem 1 197 bodů. V Kategorii D se ovšem pořadí změnilo a druhým startem kategorii diktuje tempo junior Daniel Muránský se součtem 1 214 bodů. Volná místa stále průběžně doplňujeme a v obsazovačce je dostatek místa i pro Vás, tak neváhejte s přihlášením, abychom Vaše jméno mohli najít v losování měšce.

.

(aktualizováno 2.8.) Summer Cup navštívil jako každý rok David Klein, který si zahrál hned dva starty téměř totožné, aby se mu výlet z Ostravy vyplatil a na Xbowlingu Žižkov si zahrál průměr 208,8 což je součet 1 253 bodů. I na Xbowlingu Strašnice se hráči zlepšili v jednotlivých kategoriích, ovšem vedoucího hráče Richarda Noska zatím nesesadili. Počet prvních startů je v listině již 78 a vedení i nadále tedy drží Richard Nosek, který zatím diktuje tempo hlavní Kategorii A a vede se součtem 1 376 bodů. Na druhém místě zůstal beze změny Jiří Kotjužanský s náhozem 1 369, kterému pro změnu patří vedení v Kategorii B.

Navýšil se znovu i obsah měšce, ve kterém je 7 750,- Kč, a další starty předpokládáme, naplní minimálně částku 10 000,- Kč, tak si startem neváhejte zapsat své jméno do pěti šťastných vylosovaných. V ženách si prvenství také bez komplikací obhájila Andrea Sýkorová se součtem 1 197 bodů. V Kategorii D změna nastala a nově tuto kategorii ovládl junior Petr Vladimír se součtem 1 074 bodů. Volná místa průběžně doplňujeme a v obsazovačce se hrací rundy rozšiřují, tak neváhejte s přihlášením, abychom Vaše jméno mohli hodit do osudí měšce.

.

(aktualizováno 27.7.) Summer Cup pokračoval opět na obou hernách Xbowling Žižkov i Xbowling Strašnice a snažili se sesadit aktuálně vedoucího hráče Richarda Noska. Počet prvních startů je na hodnotě 70 hráčů a vedení i nadále má Richard Nosek, který se nechal přeřadit do hlavní Kategorie A a vede se součtem 1 376 bodů. Na druhém místě je také bez ohrožení Jiří Kotjužanský s náhozem 1 369 a vede v Kategorii B.

Nejlepším hráčem hracích rund se nakonec stal Zdeno Štefánik, který hraje hlavní Kategorii A a patří mu součet 1 255 bodů včetně handicapu. Navýšil se i obsah měšce, ve kterém je právě rovných 6 000,- Kč, a losování proběhne na finálovém dni. Počtem přihlášených hráčů je velmi jisté, že překročíme částku 10 000,- Kč, tak neváhejte a díky startu se můžete dostat do pětice šťastných výherců. V ženách také nastoupilo několik hráček a nejlepší byla Monika Semeráková, ovšem vedení nadále prvním startem ve Strašnicích drží Andrea Sýkorová se součtem 1 197 bodů. V Kategorii D také první místo drží junior Daniel Nejezchleba se součtem 1 071 bodů. Volná místa stále pokud to jde, doplňujeme a v obsazovačce se hrací rundy rozšiřují průběžně, takže nám pomozte navýšit obsah měšce co nejvíce.

.

(aktualizováno 18.7.) Máme další odehrané rundy Summer Cupu a další hráči útočili na obou hernách Xbowling Žižkov i Xbowling Strašnice na vedoucího hráče a v re-entry se to podařilo Richardu Noskovi. Počet hráčů ve startovní listině je již na 48 a nově se do čela tabulky probojoval Richard Nosek, který hraje hlavní Kategorii A, do které se nechal dobrovolně zařadit a patří mu součet 1 376 bodů. Na druhém místě je doposud vedoucí Jiří Kotjužanský s náhozem 1 369 a vede v Kategorii B.

Navýšil se i obsah měšce, ve kterém je již 3 600,- Kč, který se pravidelně losuje na finálovém dni. Počtem přihlášených hráčů se přibližujeme 10 000,- Kč, tak neváhejte a třeba se vaše jméno objeví mezi pěti šťastnými výherci. V ženách nastala také změna a prvním startem na Strašnicích, se do čela probojovala Andrea Sýkorová se součtem 1 197 bodů. I Kategorie D si nově první místo vybojoval junior Daniel Nejezchleba se součtem 1 071 bodů. Volná místa stále doplňujeme v obsazovačce a hrací rundy rozšiřujeme, takže se tu na Vás těšíme.

.

(aktualizováno 14.7.) Pokračování Summer Cupu a nově nastupující hráči se pokoušeli na obou hernách Xbowling Žižkov i Xbowling Strašnice o útok na vedoucí pozici. Počet startujících se navýšil na 30 hráčů a nejblíže k vedení byli hned dva hráči, Ladislav Šimánek a Jan Fleischmann st.. Bohužel ani jednomu se to nepodařilo a nadále vede Jiří Kotjužanský s náhozem 1 369 a diktuje tempo Kategorii B.….

Navýšil se nám také měšec, ve kterém je aktuálně 1 800,- Kč, který se opět bude losovat na finálovém dni. Druhý skončil Ladislav Šimánek a dostal se tak do vedení v hlavní Kategorii A se součtem 1 359 bodů. Dalším hráčem, který se přiblížil vedoucímu hráči je Jan Fleischmann st., který zahrál 1 350 včetně hdc. V ženách změna nenastala a vedení stále drží Jana Schönová a v Kategorii D si zatím také beze změny udržel první místo Daniel Muránský se součtem 1 062 bodů. Volná místa průběžně doplňujeme v obsazovačce a při naplnění hracích rund rozšiřujeme, tak neváhejte a díky tomu se dostanete do losování měšce.

.

(aktualizováno 10.7.) Odehrály se další kvalifikační rundy na pohodovém letním mazaní na herně Xbowling Žikov a do hracích rund se zapojilo celkem 23 hráčů. Díky tomu máme již 1 300,- Kč v měšci, který se na finálovém dni losuje podle počtu přihlášených hráčů, kterých překročilo aktuálně první 100 hráčů a to včetně re-entry startů, a štěstí se usměje na 5 šťastlivců…….

Ve vedení se udržel hráč Kategorie B Jiří Kotjužanský, kterému včetně bonusového hdc. patří 1 369 bodů a zatím ho nikdo nepřekonal. Na druhém místě je Václav Zmatlík, který patří do hlavní Kategorie A a zahrál 1 301 bodů včetně hdc.. Nejlepší ženou je Jana Schönová a v Kategorii D nastoupil první hráč a je to Daniel Muránský, který vede skupinu díky součtu 1 062 bodů. Neváhejte a přihlaste se na další volná místa, která se pro Vás v obsazovačce snažíme i rozšiřovat a třeba na Vás dojde řada při losování měšce.

.

(zveřejněno 6.7.) Jsou odehrány první kvalifikační rundy na pohodovém letním mazaní na herně Xbowling Žikov a do hracích rund se zapojilo prvních 8 hráčů. To pro hráče znamená, že máme již prvních 400,- Kč v měšci, který se na finálovém dni losuje podle počtu přihlášených hráčů včetně re-entry startů, za které se do něj vkládají peníze, a štěstí se usměje na 5 výherců…….

Do vedení se po velmi vyrovnaných hrách probojoval hráč Kategorie B Jiří Kotjužanský, který zahrál včetně bonusového hdc. 1 369 bodů a nastavil tak laťku hodně vysoko. Druhé místo si vybojoval Václav Kváča, který patří také do Kategorie B a zahrál 1 264 bodů bez hdc.. Nejlepším hráčem v hlavní Kategorii A je Lukáš Soukup, který je zatím na 4. místě se součtem 1 161 bodů. Nejlepší ženou je prozatím jediná startující Kateřina Brůčková a v Kategorii D zatím žádný hráč nenastoupil. Neváhejte a přihlaste se také, volného místa v obsazovačce je zatím dost a kdo ví, třeba na Vás dojde řada při losování měšce, který může obsahovat i částku přes 20 000,- Kč.

Přílohy

Výsledky

P. Příjmení a jméno Náhozy Průměr FT
1. Ďaďo Ján 177 232 216 247 205 268 215 236 127 237 160 279 196 215,00 100
2. Baborovský Vladimír 196 188 225 182 186 179 172 154 200 193 172 243 236 194,31 99
3. Schönová Jana 175 169 160 208 168 193 181 189 154 200 170 172 194 179,46 98
4. Korynta Jan 129 173 198 170 138 139 146 144 146 172 170 188 190 161,77 97
5. Fleischmann Jan st. 242 209 194 179 235 201 205 207 279 201 168 205 218 211,00 96
6. Kotjužanský Jiří 237 195 203 214 166 204 171 138 200 203 159 203 204 192,08 95
7. Sovová Alena 215 170 190 224 204 194 230 152 184 206 206 202 183 196,92 94
8. Muránsky Daniel 235 155 131 216 185 142 115 135 149 123 176 127 190 159,92 93
9. Mach Libor 181 228 206 215 247 223 266 212 234 237 258 225 203 225,77 92
10. Kouba Václav 205 180 202 166 149 206 139 181 165 157 181 148 204 175,62 91
11. Dvornáková Táňa 145 194 116 182 148 160 119 180 182 186 190 135 193 163,85 90
12. Teame Christian 142 150 159 100 157 152 157 175 105 158 131 182 154 147,85 89
13. Jarovský Albert 188 169 192 212 184 212 138 224 168 151 224 192 222 190,46 88
14. Suchánek Jan 201 163 158 179 221 136 212 168 200 152 185 153 196 178,77 87
15. Sopková Irena 133 185 170 200 195 171 233 236 183 156 194 162 142 181,54 86
16. Babec Adam 205 236 228 214 194 172 169 200 161 185 215 198 153 194,62 85
17. Ivanciv Petr 209 223 202 180 209 192 197 197 235 182 194 208 207 202,69 84
18. Kváča Václav 234 203 199 234 178 216 180 164 174 205 206 162 224 198,38 83
19. Suchánková Miloslava 162 144 196 208 190 180 200 180 171 147 166 149 146 172,23 82
20. Neumann Václav 166 223 171 159 171 158 200 160 159 176 151 167 194 173,46 81
21. Russ Martin 157 193 240 183 202 235 160 268 163 153 159 189 211 193,31 80
22. Kvasnička Ondřej 152 247 137 177 191 288 181 221 190 236 168 181 147 193,54 79
23. Iwazawa Ema 157 169 192 146 143 149 115 192 203 183 165 134 144 160,92 78
24. Mojka David 153 168 121 150 155 129 137 136 126 162 134 165 144 144,62 77
25. Nosek Richard 202 202 215 214 226 203 190 204 157 191 209 192 187 199,38 76
26. Havelka Michal 185 183 208 186 215 174 175 182 149 191 191 185,36 75
27. Málková Lenka 178 159 153 191 202 136 155 141 168 177 167 166,09 74
28. Toman Pavel 191 162 150 137 168 167 155 163 153 183 166 154 170 163,00 73
29. Klein David 186 160 179 273 242 236 167 216 177 230 158 191 205 201,54 72
30. Brázda Bohumil 181 182 179 215 209 167 151 168 179 174 182 180,64 71
31. Juráčková Mína 188 182 124 164 151 146 138 155 181 149 147 156,82 70
32. Klepáček Mašková Yvona 197 144 161 181 176 136 134 171 168 164 164 182 161 164,54 69
33. Běhal Jaroslav 195 176 235 175 178 156 202 182 203 158 192 210 151 185,62 68
34. Štafa Pavel 159 179 224 182 213 222 164 233 171 189 177 192,09 67
35. Brůčková Kateřina 169 222 229 135 165 150 180 151 126 169 159 168,64 66
36. Petr Vladimír 162 138 111 141 179 163 108 118 143 128 155 109 156 139,31 65
37. Paračka Andrej 138 199 244 177 180 192 183 212 202 182 178 183 185 188,85 64
38. Jirsa Miloš 178 146 213 204 243 149 161 147 148 137 167 172,09 63
39. Malcová Gabriela 191 175 185 204 214 186 182 163 160 168 183 182,82 62
40. Elliott Patrick 146 172 205 187 143 148 198 180 205 185 177 143 160 173,00 61
41. Rác Václav 157 226 203 244 267 223 238 253 213 194 267 188 192 220,38 60
42. Vrba Petr PH 182 180 210 232 194 202 168 175 184 176 131 184,91 59
43. Maršálková Lidmila 198 166 154 154 197 132 155 146 137 176 147 160,18 58
44. Lacko Lukáš 159 152 213 246 137 191 140 268 140 178 211 130 149 178,00 57
45. Javůrek Pavel 130 218 185 244 252 193 159 157 213 182 188 146 178 188,08 56
46. Schön Viktor st. 212 142 200 160 203 200 188 180 194 160 134 179,36 55
47. Hladíková Marie 178 182 164 163 145 160 130 125 173 167 141 157,09 54
48. Grüner Lukáš 124 144 152 125 137 107 176 169 145 177 168 113 166 146,38 53
49. Šimánek Ladislav 180 224 258 270 222 205 173 163 194 202 232 211,18 52
50. Limburský Samuel 115 115 127 125 142 161 113 112 162 137 136 131,36 51
51. Ruml David 195 212 267 214 156 176 185 170 169 203 172 192,64 50
52. Urbánek Jan 177 172 162 173 110 124 136 123 142 138 179 148,73 49
53. Soukup Lukáš 179 215 199 164 189 215 186 194 200 202 175 192,55 48
54. Rychter Antonín 123 136 144 122 145 180 148 157 125 148 137 142,27 47
55. Kovařík Dušan 179 179 197 238 224 257 182 161 243 204 171 203,18 46
56. Štícha Bohumil 220 141 160 158 128 155 182 158 121 142 160 156,82 45
57. Hypius Martin 208 190 202 199 212 183 234 188 236 193 160 200,45 44
58. Rejžková Štěpánka 144 148 137 144 161 136 130 118 120 135 147 138,18 43
59. Malec Jaromír st. 224 203 213 187 195 258 213 238 174 202 158 205,91 42
60. Limburský Gabriel 127 98 63 66 98 128 124 85 106 114 116 102,27 41
61. Horáček Petr 164 199 256 199 189 192 122 148 121 166 174 175,45 40
62. Vojáček Lukáš 156 191 149 130 153 147 149 124 153 162 125 149,00 39
63. Harašta Pavel 170 171 211 153 216 236 186 173 188 169 166 185,36 38
64. Drahokoupil Petr 151 131 144 110 118 126 122 124 157 116 120 129,00 37
65. Rain David 154 202 209 175 208 236 214 217 222 148 178 196,64 36
66. Martinez Fernandez Diego 124 136 142 140 125 151 146 134 122 127 121 133,45 35
67. Palas Martin 188 289 170 168 213 209 154 242 244 158 167 200,18 34
68. Herman Jan 215 199 228 188 201 187 208 220 200 134 177 196,09 33
69. Loněk Daniel 168 190 151 145 146 159 157 105 168 127 133 149,91 32
70. Vohryzka Jaromír 167 214 160 183 235 225 225 193 193 134 171 190,91 31
71. Václavíková Natálie 140 135 114 127 134 140 68 101 100 113 76 113,45 30
72. Macek Jan 251 236 279 216 213 221 236,00 29
73. Švec Ladislav 216 174 258 279 255 225 234,50 28
74. Drábek Aleš 200 236 131 245 214 264 215,00 27
75. Zmatlík Václav 166 156 228 212 205 214 196,83 26
76. Nejezchleba Stanislav 184 192 185 223 232 199 202,50 25
77. Štefánik Zdeno 196 180 225 204 204 186 199,17 24
78. Sýkorová Andrea 244 257 181 123 181 139 187,50 23
79. Egert Jiří 168 155 193 171 203 182 178,67 22
80. Kolář Jan st. 258 201 186 148 216 172 196,83 21
81. Ondrejec Petr 215 199 179 213 171 203 196,67 20
82. Nečas František 132 175 166 190 224 169 176,00 19
83. Mňačko Matyáš 150 190 165 224 211 175 185,83 18
84. Glezgo Štefan 144 247 161 204 202 149 184,50 17
85. Obrusník Lukáš 169 141 155 188 226 251 188,33 16
86. Semerák Stanislav 203 200 170 159 224 172 188,00 15
87. Teame Habtegabriel 234 183 170 166 184 189 187,67 14
88. Dvořáček David 191 201 192 224 173 174 192,50 13
89. Pelc Tomáš 180 179 141 212 170 241 187,17 12
90. Čížek Daniel 157 184 229 173 208 135 181,00 11
91. Klečka Jiří 180 211 134 177 170 188 176,67 10
92. Lešetický Jan 176 189 166 213 171 138 175,50 9
93. Plas Michal 182 201 133 258 175 193 190,33 8
94. Malec Jaromír ml. 234 175 165 172 149 184 179,83 7
95. Kočka Jan 193 131 175 194 171 183 174,50 6
96. Schütz Petr 130 214 198 178 158 168 174,33 5
97. Samek Karel 140 142 172 186 160 189 164,83 4
98. Vilkus Jaroslav 154 179 235 172 190 160 181,67 3
99. Kolářová Hana 136 181 189 138 178 188 168,33 2
100. Košata Ondřej 213 137 195 176 178 170 178,17 1
101. Stupka Jan 153 204 160 203 154 170 174,00 0
102. Semeráková Monika 183 126 192 247 160 136 174,00 0
103. Kleiman Martin 156 167 159 192 176 169 169,83 0
104. Květenský Vítězslav 167 145 179 171 191 166 169,83 0
105. Soukupová Dana 159 147 142 144 193 169 159,00 0
106. Šimková Dana PH 166 200 179 180 164 159 174,67 0
107. Klepáček Adolf 195 181 139 146 182 132 162,50 0
108. Hrnčíř Luděk 156 145 152 200 204 168 170,83 0
109. Erben Roman 130 207 176 232 155 183 180,50 0
110. Toman Michal 137 141 173 193 183 166 165,50 0
111. Sekowski Roderick 157 247 150 160 153 180 174,50 0
112. Bora František 146 201 173 157 117 161 159,17 0
113. Jelínek Roman 157 169 168 146 179 193 168,67 0
114. Nejezchleba Daniel 144 146 167 168 166 130 153,50 0
115. Bodanský Jan 184 158 178 188 124 201 172,17 0
116. Engelman Stanislav 198 179 190 137 175 124 167,17 0
117. Homola Ladislav 197 141 185 170 160 188 173,50 0
118. Hladík Josef 124 178 245 170 159 157 172,17 0
119. Colon Josef 155 154 165 154 155 158 156,83 0
120. Sáček Zdeněk 177 180 147 167 158 157 164,33 0
121. Slavíková Kateřina 182 155 129 186 148 158 159,67 0
122. Kohoutková Magda 155 158 156 138 154 153 152,33 0
123. Barák Zbyšek 199 182 135 181 146 158 166,83 0
124. Žalud Petr 185 131 148 159 144 135 150,33 0
125. Bříza Lukáš 134 153 166 157 191 178 163,17 0
126. Kalvodová Hedvika 137 136 165 173 152 183 157,67 0
127. Černý Milan 152 142 123 157 161 145 146,67 0
128. Rychterová Anna 145 117 148 149 187 129 145,83 0
129. Pipek Aleš 157 142 113 131 135 125 133,83 0
130. Švácha Jan 138 131 128 151 146 116 135,00 0
131. Škrabánek Oskar 105 129 112 120 123 100 114,83 0
132. Peroutka Václav 98 110 115 131 114 119 114,50 0
133. Bára Stanislav 140 138 103 148 159 133 136,83 0
134. Potůčková Gabriela 135 147 150 110 142 131 135,83 0
135. Poul Bohumil 164 136 139 122 116 125 133,67 0
136. Ďuriš Daniel 130 134 136 136 116 127 129,83 0
137. Sekowská Beatrica 133 89 96 100 101 96 102,50 0
138. Švancarová Markéta 90 99 119 123 143 137 118,50 0
139. Lainová Mariana 100 118 113 146 103 99 113,17 0
140. Sekowská Henrika 91 93 87 99 72 78 86,67 0
141. Martiniková Iveta 116 82 120 99 105 93 102,50 0
142. Koulová Milada 78 58 92 99 103 103 88,83 0
143. Jakovec Lukáš 181 149 248 192,67 0
ReŠimánek Ladislav 257 212 252 214 183 226 224,00
ReĎaďo Ján 233 197 247 201 200 258 222,67
ReMacek Jan 232 194 195 211 177 258 211,17
ReKlein David 233 211 180 189 215 225 208,83
ReKlein David 222 156 194 236 220 224 208,67
ReKovařík Dušan 200 203 221 218 232 178 208,67
ReKváča Václav 203 173 193 216 228 234 207,83
ReKváča Václav 196 196 257 150 224 215 206,33
ReKovařík Dušan 203 194 215 216 215 187 205,00
ReŠvec Ladislav 268 211 212 168 190 178 204,50
ReNosek Richard 213 202 195 186 226 194 202,67
ReRác Václav 166 238 175 178 237 203 199,50
ReMalec Jaromír st. 204 221 223 185 171 190 199,00
ReŠtefánik Zdeno 161 183 184 215 224 217 197,33
ReŠtafa Pavel 168 170 198 188 240 213 196,17
ReKovařík Dušan 185 181 199 226 202 181 195,67
ReNosek Richard 189 257 195 137 187 203 194,67
RePalas Martin 167 211 167 193 225 205 194,67
ReŠvec Ladislav 225 180 177 159 192 235 194,67
ReFleischmann Jan st. 187 148 171 244 188 227 194,17
ReĎaďo Ján 189 210 213 182 202 167 193,83
ReDrábek Aleš 184 210 193 210 222 140 193,17
ReVrba Petr PH 211 178 160 199 174 235 192,83
ReKolář Jan st. 198 192 190 183 199 194 192,67
ReRác Václav 232 155 178 215 184 191 192,50
RePalas Martin 191 212 226 178 184 162 192,17
ReŠvec Ladislav 183 194 174 192 187 222 192,00
ReKvasnička Ondřej 147 204 181 190 255 175 192,00
ReVrba Petr PH 177 184 210 208 191 178 191,33
ReŠtefánik Zdeno 168 191 213 173 197 201 190,50
RePalas Martin 206 154 177 216 179 210 190,33
ReŠtefánik Zdeno 214 218 203 164 170 168 189,50
ReIvanciv Petr 224 192 195 172 147 203 188,83
ReKvasnička Ondřej 231 144 166 162 236 194 188,83
ReVrba Petr PH 200 158 170 203 227 171 188,17
ReSoukup Lukáš 196 204 203 203 173 150 188,17
ReRain David 214 200 204 146 179 185 188,00
ReŠtefánik Zdeno 197 168 149 237 183 192 187,67
ReMalec Jaromír st. 191 186 191 199 159 199 187,50
ReFleischmann Jan st. 212 194 186 190 163 178 187,17
ReBabec Adam 193 157 258 150 179 184 186,83
ReBaborovský Vladimír 196 149 203 150 224 194 186,00
ReOndrejec Petr 218 151 189 149 233 176 186,00
ReOndrejec Petr 218 151 189 149 233 176 186,00
ReBrázda Bohumil 155 220 204 177 175 181 185,33
ReZmatlík Václav 197 156 207 153 216 180 184,83
ReZmatlík Václav 197 156 207 153 216 180 184,83
ReNosek Richard 171 165 187 180 192 213 184,67
ReBěhal Jaroslav 189 210 157 199 174 179 184,67
ReKvasnička Ondřej 143 192 183 161 182 242 183,83
ReKvasnička Ondřej 209 219 173 143 191 167 183,67
RePalas Martin 180 197 169 170 192 189 182,83
RePalas Martin 159 148 189 201 199 200 182,67
ReSchön Viktor st. 179 190 203 167 211 145 182,50
ReBěhal Jaroslav 180 210 170 185 160 188 182,17
ReObrusník Lukáš 190 160 154 225 176 187 182,00
ReVrba Petr PH 182 178 242 152 151 186 181,83
ReBaborovský Vladimír 192 138 217 191 224 128 181,67
RePalas Martin 211 171 211 167 191 139 181,67
ReŠvec Ladislav 197 151 190 176 155 221 181,67
ReVrba Petr PH 138 202 169 172 181 227 181,50
ReZmatlík Václav 183 189 180 189 174 169 180,67
ReKouba Václav 172 194 194 166 180 178 180,67
ReSchön Viktor st. 227 164 181 144 169 198 180,50
RePlas Michal 185 197 167 172 224 136 180,17
ReKouba Václav 171 162 192 205 146 203 179,83
ReKouba Václav 175 167 182 173 209 173 179,83
ReŠtefánik Zdeno 184 205 188 178 179 141 179,17
ReDvořáček David 191 181 187 164 193 158 179,00
RePalas Martin 200 184 168 162 192 166 178,67
RePelc Tomáš 174 148 175 170 200 205 178,67
ReKotjužanský Jiří 160 168 198 189 202 154 178,50
ReDvořáček David 205 171 172 180 188 155 178,50
ReJavůrek Pavel 165 158 165 226 191 165 178,33
ReŠvec Ladislav 185 189 192 145 190 168 178,17
ReVrba Petr PH 177 181 163 172 221 154 178,00
ReKošata Ondřej 167 131 173 207 188 202 178,00
RePalas Martin 199 183 238 176 112 159 177,83
ReBěhal Jaroslav 183 178 166 191 168 180 177,67
ReDvořáček David 152 192 146 221 170 180 176,83
ReSchön Viktor st. 199 183 161 146 196 172 176,17
ReSchön Viktor st. 147 172 217 161 198 162 176,17
ReBaborovský Vladimír 195 167 176 184 181 154 176,17
ReSuchánek Jan 159 202 161 115 234 182 175,50
ReVrba Petr PH 164 161 203 167 173 182 175,00
ReSchönová Jana 160 209 167 161 178 172 174,50
ReBěhal Jaroslav 155 194 191 133 167 206 174,33
ReBaborovský Vladimír 203 171 193 129 186 164 174,33
ReSchön Viktor st. 149 160 180 160 206 183 173,00
ReObrusník Lukáš 182 183 180 152 162 178 172,83
ReJirsa Miloš 182 178 182 171 176 147 172,67
ReObrusník Lukáš 139 194 231 116 202 154 172,67
ReMňačko Matyáš 181 167 163 188 203 131 172,17
ReBěhal Jaroslav 226 181 158 157 172 135 171,50
ReGlezgo Štefan 117 169 152 191 206 194 171,50
ReStupka Jan 153 194 167 139 172 203 171,33
ReBěhal Jaroslav 168 167 170 167 185 170 171,17
ReParačka Andrej 214 203 171 156 144 137 170,83
ReSuchánek Jan 167 157 225 139 187 149 170,67
ReSchütz Petr 203 173 166 159 174 146 170,17
ReMalec Jaromír ml. 232 153 143 200 155 137 170,00
ReDvořáček David 122 156 215 199 176 152 170,00
ReMálková Lenka 211 135 209 170 162 131 169,67
RePalas Martin 165 152 186 156 190 169 169,67
ReHrnčíř Luděk 184 137 190 187 173 146 169,50
ReBěhal Jaroslav 174 139 165 189 146 202 169,17
ReDvořáček David 182 183 162 155 193 140 169,17
ReHrnčíř Luděk 178 141 190 148 144 212 168,83
ReMalec Jaromír st. 171 156 149 197 170 170 168,83
ReSchön Viktor st. 180 194 189 150 152 146 168,50
ReGlezgo Štefan 200 192 167 160 150 142 168,50
ReDvořáček David 163 181 173 168 139 186 168,33
ReMuránsky Daniel 186 146 168 165 169 173 167,83
ReHarašta Pavel 169 173 198 148 171 148 167,83
ReKolářová Hana 150 116 180 193 177 190 167,67
ReBrázda Bohumil 162 180 173 188 177 125 167,50
ReVrba Petr PH 180 180 168 148 149 178 167,17
ReBodanský Jan 161 116 168 228 192 138 167,17
ReNeumann Václav 160 143 167 182 192 159 167,17
ReŠtefánik Zdeno 144 176 152 182 188 160 167,00
ReBrůčková Kateřina 137 162 138 185 163 215 166,67
ReJirsa Miloš 194 156 160 175 160 152 166,17
RePlas Michal 154 178 168 134 194 168 166,00
ReMalcová Gabriela 147 153 159 170 190 175 165,67
ReSchön Viktor st. 173 194 191 149 144 139 165,00
ReHladíková Marie 170 148 152 190 172 158 165,00
ReSemeráková Monika 147 169 172 167 166 168 164,83
ReSamek Karel 181 138 177 148 186 158 164,67
ReSchönová Jana 165 203 139 156 153 170 164,33
ReKouba Václav 177 161 146 175 181 146 164,33
ReSuchánek Jan 131 160 172 186 170 166 164,17
ReJirsa Miloš 157 164 163 148 176 176 164,00
ReSopková Irena 165 148 189 170 162 148 163,67
ReVrba Petr PH 195 159 157 178 151 142 163,67
ReMuránsky Daniel 149 181 175 140 165 171 163,50
ReSuchánková Miloslava 126 147 196 163 169 179 163,33
ReSuchánková Miloslava 183 180 190 129 145 149 162,67
ReObrusník Lukáš 131 149 178 243 134 140 162,50
ReMuránsky Daniel 134 147 144 142 234 172 162,17
ReSchönová Jana 190 161 146 182 157 137 162,17
ReGlezgo Štefan 158 153 201 129 142 190 162,17
ReSchön Viktor st. 151 203 139 156 153 170 162,00
ReEgert Jiří 152 129 165 172 164 189 161,83
ReHomola Ladislav 128 190 179 187 135 152 161,83
ReBrůčková Kateřina 178 158 125 186 173 150 161,67
ReBrůčková Kateřina 172 144 168 149 183 150 161,00
ReBrůčková Kateřina 189 161 158 173 133 151 160,83
ReDvořáček David 148 160 138 147 175 191 159,83
ReEgert Jiří 168 136 140 165 173 176 159,67
ReGlezgo Štefan 138 162 165 173 121 199 159,67
ReMuránsky Daniel 194 194 161 146 124 136 159,17
ReSuchánková Miloslava 158 161 140 156 189 151 159,17
ReMuránsky Daniel 152 183 132 182 165 140 159,00
ReBrázda Bohumil 157 148 174 171 127 176 158,83
ReSamek Karel 200 146 154 129 164 159 158,67
ReSchönová Jana 165 181 181 96 185 143 158,50
ReSuchánková Miloslava 201 135 134 195 144 142 158,50
ReBodanský Jan 189 167 154 181 129 127 157,83
ReDvořáček David 156 147 124 186 175 158 157,67
ReDvořáček David 168 157 124 203 141 153 157,67
ReŠtefánik Zdeno 166 150 149 155 179 146 157,50
ReDvornáková Táňa 159 147 128 159 172 178 157,17
ReEgert Jiří 152 135 145 169 201 140 157,00
ReHrnčíř Luděk 149 146 147 166 180 153 156,83
ReBarák Zbyšek 148 150 163 137 171 172 156,83
ReBarák Zbyšek 148 150 163 137 171 172 156,83
ReHladík Josef 189 156 158 139 136 162 156,67
ReEngelman Stanislav 173 123 141 156 149 194 156,00
ReSopková Irena 142 149 173 173 151 145 155,50
ReEngelman Stanislav 165 167 132 160 159 150 155,50
ReToman Michal 156 154 158 159 137 167 155,17
ReBrůčková Kateřina 137 156 178 150 167 143 155,17
ReBrůčková Kateřina 126 159 179 168 139 159 155,00
ReBrůčková Kateřina 200 170 152 133 149 125 154,83
ReKošata Ondřej 132 137 194 192 123 151 154,83
ReHladíková Marie 160 171 144 199 128 125 154,50
RePalas Martin 160 155 166 123 149 172 154,17
ReSchütz Petr 149 161 158 125 154 177 154,00
ReObrusník Lukáš 133 184 189 135 140 140 153,50
ReBarák Zbyšek 118 177 140 168 170 146 153,17
ReBrůčková Kateřina 168 167 142 134 142 162 152,50
ReDvornáková Táňa 152 179 132 150 161 140 152,33
ReMuránsky Daniel 160 170 142 150 165 125 152,00
ReColon Josef 147 170 171 150 135 139 152,00
ReKohoutková Magda 109 134 212 159 128 170 152,00
ReBodanský Jan 132 136 182 119 151 190 151,67
ReBrůčková Kateřina 140 146 124 145 190 164 151,50
ReMaršálková Lidmila 171 140 139 169 145 144 151,33
ReBarák Zbyšek 167 158 146 150 126 158 150,83
ReKočka Jan 174 157 164 154 129 124 150,33
ReStupka Jan 178 124 151 153 137 159 150,33
ReIwazawa Ema 148 137 168 161 134 151 149,83
ReToman Pavel 137 180 131 153 144 154 149,83
ReSamek Karel 131 112 197 140 173 144 149,50
ReBrůčková Kateřina 170 121 180 137 137 147 148,67
ReBarák Zbyšek 138 153 137 137 168 157 148,33
ReToman Michal 130 147 138 148 154 166 147,17
ReNeumann Václav 146 158 132 167 156 119 146,33
ReMojka David 147 117 129 170 169 143 145,83
ReSamek Karel 134 157 170 116 137 158 145,33
ReToman Pavel 180 144 147 134 154 113 145,33
ReDvořáček David 151 133 138 170 139 136 144,50
ReRejžková Štěpánka 147 119 133 144 178 136 142,83
ReToman Pavel 145 135 124 154 157 138 142,17
ReToman Michal 136 174 136 148 139 119 142,00
ReBarák Zbyšek 134 160 138 127 151 142 142,00
ReKalvodová Hedvika 127 175 122 156 126 139 140,83
ReRejžková Štěpánka 124 101 140 167 152 160 140,67
ReEngelman Stanislav 136 162 154 138 110 141 140,17
ReBrůčková Kateřina 119 150 137 129 167 135 139,50
ReRejžková Štěpánka 139 133 106 153 150 138 136,50
ReBarák Zbyšek 113 138 131 122 176 125 134,17
ReNeumann Václav 126 167 136 113 124 138 134,00
ReMartinez Fernandez Diego 108 135 174 120 104 153 132,33
ReŠkrabánek Oskar 119 107 145 128 138 109 124,33
ReMartinez Fernandez Diego 128 115 154 133 108 106 124,00
ReBára Stanislav 95 168 105 103 129 111 118,50
ReŠvancarová Markéta 120 111 131 96 105 116 113,17
ReMartinez Fernandez Diego 97 111 115 117 120 92 108,67
ReLimburský Samuel 108 96 117 105 100 110 106,00
ReVrba Petr PH 156 179 175 170,00
ReEngelman Stanislav 121 159 190 156,67

Krátké zprávy

02.04.2024 v 22:54

Otevřeny obsazovačky pro juniorské MČR 2024.

30.03.2024 v 23:36

Tým chlapců získal na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže týmů.

28.03.2024 v 19:55

Zuzana Kvasničková a Ema Iwazawa vybojovaly na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže dvojic.

18.03.2024 v 21:10

V úterý 19.3. po 20.oo hod. bude otevřena obsazovačka na dubnový turnaj PRESTIGE.

14.02.2024 v 09:07

Ve čtvrtek 15.2. v 20.oo hod. bude otevřena obsazovačka na březnový turnaj PRESTIGE.

Galerie

Vrážel Jiří st.
SKBC Račice
Vrážel Jiří st.

Vrážel Jiří st.

SKBC Račice

Bodovací žebříček, nejlepší hráč + nej.hráč P190, březen 2024

Zvěřinová Lenka
bez klubové příslušnosti
Zvěřinová Lenka

Zvěřinová Lenka

bez klubové příslušnosti

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka + nej.hráčka P190, březen 2024

Šalkovič Michal
Xbowling club
Šalkovič Michal

Šalkovič Michal

Xbowling club

Bodovací žebříček, nejlepší hráč P165 - březen 2024

Suchánková Miloslava
Veteráni MŠSF
Suchánková Miloslava

Suchánková Miloslava

Veteráni MŠSF

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka P165 - březen 2024

Partneři České bowlingové asociace
  • ETBF
  • International Bowling Federation
  • Česká unie sportu
  • ČOV
  • Best Bowling
  • Bowland
  • Bowling Zone
  • Bowling Brno
  • Xbowling
  • Storm
  • ProBowling
  • Kegel
  • UK FTVS
  • Praha
  • Národní sportovní agentura
  • Silvernite/
  • JMP - studio zdravého spaní/