Mistrovství Evropy seniorů, Helsinki

ME Seniorů 2014 - shrnutí

logo turnaje

ME Seniorů 2014 – shrnutí
Do Helsinek na ME jela výprava o počtu 26 mužů a 9 žen. Před odjezdem jsem tipoval, že český tým doveze medaili a to se i díky Dagmar Stulíkové a Blance Hanusíkové naplnilo. Dáša s Blankou vybojovaly bronzové medaile v kategorii A ženských dvojic. Dále Dáša se dostala v ženské kategorii B do Masters, kam postupovala ze 4. místa. Vzhledem k tomu, že se výsledky Masters načítaly k výsledkům základních 6ti her, byl případný posun velmi obtížný. Dáša 4. místo obhájila. Medailistkám gratuluji! Vlastně to bylo první Mistrovství Evropy seniorů, ze kterého jsme vezli více než 1 medaili. Šampionát byl pro české barvy úspěšný.

Příští rok se ME seniorů bude odehrávat v italské Bologni, očekávám českou výpravu něco kolem 50 až 60 hráčů, Bologna je výrazně dostupnější, než finské Helsinki. V roce 2016 se bude šampionát konat k Kodani, Dánsko.

Rád bych všem hráčkám a hráčům poděkoval za účast, boje i získaná ocenění.

Na seniorském webu www.seniorbowling.cz jsou k dispozici všechny oficiální výsledky, dále souhrnný přehled všech hráček a hráčů z ČR včetně jejich umístění v kategoriích a během úterka sem budou vloženy i fotky a krátká videa. Přijďte se podívat.

6. zpravodajství z ME
(zveřejněno 27.06.2014)

Poslední den ME seniorů byl ve znamení finále Masters. V každé kategorii jej hraje 6 nejlepších. V kategorii B jsme měli i my své zastoupení – Dagmar Stulíková, která sem postoupila ze 4. místa. Po pěti zápasech každého s každým Dáša zůstala na své pozici a skončila tak na 4. místě. Výborný úspěch, gratulujeme!

Poté následovalo vyhlášení vítězů a samozřejmě naše největší pozornost byla upřena na dvojice žen, kde Blanka Hanusíková s Dagmar Stulíkovou přebíraly bronzové medaile. Bylo to moc hezké a slavnostní….

Obecně nejvíce cenných kovů posbírali finové, pak švédové a norové s italy… Večer se koná Victory banket na rozloučenou. Příští rok se hraje v Bologni v Itálii. Zástupci hostitelské země symbolicky převzali zástavu ME.

Celkově to bylo pro české barvy úspěšné ME a děkujeme nejen všem hráčkám a hráčům, ale i těm, co nám fandili a drželi palce.

Po návratu z Finska vložíme na seniorský web docela dost fotek, tak se na ně pak podívejte a také zpracujeme přehledné výsledky za všechny naše hráče.

ODKAZY:
- seniorbowling.cz
- Oficiální stránky ME seniorů


5. zpravodajství z ME
(zveřejněno 26.06.2014)

Dnešní zpravodajství už je postaveno na téměř kompletních výsledcích… Takže pojďme nejprve na dnešní hlavní události. Dagmar Stulíková se probojovala do Masters v rámci své kategorie B, obsadila 4. místo a postupuje nejlepších 6. Takže v pátek od 9 hod Dáša bude hrát i titul nejvyšší… Za soupeřy bude mít 4 finky a němku. Držte palce, Dáša má po Honzovi Fleischmannovi v roce 2009 šanci na další český historický úspěch!

V jednotlivcích Dagmar Stulíková třetí místo neudržela, přeskočily ji dvě finky, takže končí na nádherném 5. místě a Eva Appeltauerová na 7. místě. Rovněž výrazný úspěch obou! Mezi muži dnes velice výrazně zabojovali Jiří Hindrák a František Lebeda v kategorii A a Milan Soušek v kategorii B. Jirka zahrál 1299, přičemž poslední dvě hry moc nevyšly. I tak je z toho v jednotlivcích nádherné 11. místo. Další z našich je František Lebeda – 1240 a 25 místo. Milan Soušek v kategorii B měl součet 1234 a obsazuje tak v jednotlivcích 15. místo. Kategorie C zůstává prakticky beze změny.

Dvojice se nemění, ty byly finální již včera, takže nic nového dnes. Ve trojicích naše trio Hanusíková – Lébrová – Stulíková zahrálo pod své možnosti a skončily tak na 13. místě, tak snad zase za rok… Trojice Flegelová – Lencová – Chládková zahrála rovněž velice slušně, vypracovala se na 21. místo z celkem 69 dámských trojic. Mužské trojice se již neměnily, naši již mají odehráno a tak platí včerejší report.

All events (pouze nejlepší v kategoriích):
Muži, kategorie A: Jiří Hindrák, 28. místo, 3603 bodů
Muži, B: Milan Soušek, 37. místo, 3492 bodů
Muži, C: Stanislav Nejezchleba, 60. místo, 3420 bodů
Ženy, A: Jana Lébrová, 11. místo, 3434 bodů
Ženy, B: Dagmar Stulíková, 4. místo, 3428 bodů (Masters!!!)
Ženy, C: Anna Brokešová, 66. místo, 2921 bodů
Zítra od 9 hod jdeme tedy držet palce a fandit Dáše Stulíkové do Masters, odpoledne si své již jisté bronzy převezmou Blanka Hanusíková s Dášou Stulíkovou, no a uvidíme, zda Dáša nebude přebírat třeba medaile dvě.... Večer nás pak čeká Victory banquet a v sobotu se postupně začneme přesouvat opět domů. Již dnes je možné říci, že šampionát byl pro české barvy velice úspěšný a za to patří dík všem hráčkám a hráčům reprezentující ČR.
Podrobné výsledky zpracujeme co nejdříve a vložíme na web, do té doby samozřejmě je možné se dívat na stránky ME seniorů, kde jsou výsledky zcela všechny.


4. zpravodajství z ME
(zveřejněno 25.06.2014)

Dnes se odehrávaly za účasti i našich hráček a hráčů především dvojice a trojice. Žebříčky se tak doplnily o výsledky našich, ale i několika desítek hráčů z jiných zemí. Za zmínku stojí, že padla Perfect game 300, zahrál ji rumun Mihailescu Florian v rámci týmové soutěže, a to hned ve své první hře.

A co nám tedy dnes žebříčky říkají....
Jednotlivci muži: kategorii A (nejmladší) hrajeme vesměs až ve čtvrtek. V kategorii B zůstává našim nejlepším zatím Jan Korynta (klesl na 22. místo, 1183) a v kategorii C Stanislav Nejezchleba (klesl na 36. místo, 1181).
Jednotlivci ženy: kategorie A – Blanka Hanusíková (pokles z 8. místa na 10.), kategorie B – zde je stále na krásném 3. místě Dagmar Stulíková (1135) a na 4. Eva Appeltauerová (1109). Stále ještě tedy žije naděje na medaili… Kategorie C – Anna Brokešová (44. místo, 958).

Dvojice muži: (beze změny, dvojice dohrány) 33. místo Jan Rýdel + František lebeda (2380, průměr přes 198). Kategorie B – Jan Korynta + Stanislav Nejezchleba (20. místo, 2255, 186,9), Jiří Stulík + Milan Soušek (22. místo, 2248, 187,3). Kategorie C – Jaroslav Růžička, Vladimír Pitaš (52. místo, 2144, 176,7).
Dvojice ženy: (dohráno, stav beze změny) kategorie A – 3.místo a bronzová medaile Dagmar Stulíková, Blanka Hanusíková. Kategorie B – Anežka Lencová, Dáša Flegelová - 14. místo. Kategorie C není námi obsazena.

Trojice muži: Vlastimil Ševčík, Milan Soušek, Vlastimil Talaš - 27. místo, průměr 189,9.
Trojice ženy: naše ženy ještě nehrály, hrají ve čtvrtek od 9 hod.

All events: Muži A - Jaroslav Horák, 54. místo, 3019. Většina našich mužů ale hraje jednotlivce ve čtvrtek, tento stav rozhodně nevydrží. Muži B – Jan Korynta, 20. místo (3474), ale Vlastimil Ševčík má odehrány dvě sady, ve třetí by musel zahrát něco kolem 1300 až 1350, aby tu byla šance na postup do Masters. Muži C – Stanislav Nejezchleba (29. místo, 3420), Vladimír Pitaš by musel v jednotlivcích zahrát excelentně, nějakých 1400. Ženy A – Jana Lébrová má nahráno ze dvou sad 2322 a v poslední sadě (trojice) by jí na postup do Masters mohlo stačit něco kolem 1200, možná i lehce pod?. Ženy B – na 3. místě je Dagmar Stulíková, nahráno má 2332, čeká ji poslední sada (trojice). Podobně jako Jana, možná i lépe... vypadá to, že by na Masters mohlo stačit i 1100? Držte palce vypadá to velice nadějně.....

Zítra, tedy ve čtvrtek, je poslední herní den, který rozhodne o všem. Horká želízka máme - Jana Lébrová postup do Masters ve své kategorii, Dagmar Stulíková stále drží šanci na medaili za 3. místo v jednotlivcích ve své kategorii a navíc má zaděláno na postup do Masters. Že by tedy Dáša dovezla z ME 3 medaile? To by tedy byla skutečná bomba... ale nechceme nic zakřiknout, jen držíme všechny palce!


3. zpravodajství z ME
(České barvy mají bronzovou medaili! - zveřejněno 24.6.2014 v 12.30 hod.)

Čím začít dnešní zpravodajství… Tak třeba tím, že máme bronzovou medaili? No jistě, čím jiným… V úterý 24. června 2014, vybojovala naše dvojice Dagmar Stulíková - Blanka Hanusíková bronzovou medaili v kategorii A. Dáša zahrála na 6 her 1197 a Blanka 1135. Na stříbro chybělo pouhých 8 kuželek. A to po páté hře byla naše děvčata na druhém místě se ztrátou pouhých 20 kuželek na místo první. Jenže poslední hra oběma reprezentantkám nevyšla úplně dobře, a tak je přeskočily do té doby třetí Holanďanky. Vítězí Italky, druhé tedy Holanďanky a třetí naše Dáša s Blankou. Obrovská gratulace!

Navíc na 6. místě máme ve dvojicích ještě Janu Lébrovou, která hrála s Rumunkou. O to nejde, ale Jana zahrála suprově (1256) a má tak velice reálnou šanci na postup do Masters. Ve středu a ve čtvrtek děvčata hrají ještě trojice a upřímně řečeno, i tady jsem optimista, výsledky by mohly být i zde pro Českou Republiku velice zajímavé.

A jak tedy jsou na tom našinci po úterku:
Jednotlivci muži: kategorie A (nejmladší) hraje vesměs až ve čtvrtek. V kategorii B zůstává našim nejlepším zatím Jan Korynta (16. místo, 1183) a v kategorii C Stanislav Nejezchleba (26. místo, 1181).

Jednotlivci ženy: kategorie A – Blanka Hanusíková (8. místo, 1095), kategorie B – zde je stále na krásném 3. místě Dagmar Stulíková (1135) a na 4. Eva Appeltauerová (1109). Stále ještě tedy žije naděje na medaili… Kategorie C – Anna Brokešová (44. místo, 958).

Dvojice muži: zatím na 33. místě Jan Rýdel + František lebeda (2380, průměr přes 198). Kategorie B – Jan Korynta + Stanislav Nejezchleba (20. místo, 2255, 186,9), Jiří Stulík + Milan Soušek (22. místo, 2248, 187,3). Kategorie C – Jaroslav Růžička, Vladimír Pitaš (52. místo, 2144, 176,7).

Dvojice ženy: kategorie A – 3.místo a bronzová medaile (zde už je dohráno) Dagmar Stulíková, Blanka Hanusíková (2332, 194,3). Kategorie B – Anežka Lencová, Dáša Flegelová (14. místo, 2033, 169,4). Kategorie C není námi obsazena.

Trojice muži: výsledky zcela neúplné,odehráno má jen 20 trojic z celkem 140.

Trojice ženy: naše ženy ještě nehrály.

All events: pochopitelně většinou neúplné výsledky, zmiňme se tedy jen o šancích českých barev… Muži B – Vlastimil Ševčík má odehrány dvě sady, ve třetí by musel zahrát něco kolem 1300 až 1350, aby tu byla šance na postup. Muži C – Vladimír Pitaš a Stanislav Nejezchleba jsou na tom dost podobně, pro případně postup by v poslední sadě her museli dát tak 1400. Ženy A – na 10. místě je Jana Lébrová, má nahráno ze dvou sad 2322 a v poslední sadě (trojice) by jí na postup do Masters mohlo stačit něco kolem 1200, či lehce přes. Ženy B – na 3. místě je Dagmar Stulíková, nahráno má 2332, čeká ji poslední sada (trojice). Podobně jako Jana, podaří-li se jí něco kolem 1200, nemělo by jí Masters uniknout.

Takže naše naděje jsou jasné a držme palce i naší nadějné trojici Hindrák – Kulhánek – Stulík, bylo by to ještě radostnější.


2. zpravodajství z ME (zveřejněno 24.6.2014 v 11.30 hod.)

V pondělí se do bojů zapojili již také všichni naši hráči a hráčky. Jak si tedy vedou naši? Nutno říci, že ve všech kategoriích jde o stav průběžný, vše se hraje najednou a tak konečné výsledky všech hráček a hráčů v jednotlivcích, dvojicích i trojicích budou známy až ve čtvrtek v noci.

Jednotlivci muži: v kategorii B je na prozatímním 6. místě Jan Korynta s průměrem 197,2. V kategorii C je na 14. místě Stanislav Nejezchleba, průměr 194,8.

Jednotlivci ženy: mezi nejmladšími ženami zahrála zatím nejlépe Blanka Hanusíková – s průměrem přes 182 je na 7. místě. Ve střední věkové kategorii máme zatím skvělé 1. a 2. místo! První je Dáša Stulíková, průměr přes 189, druhá pak Eva Appeltauerová s průměrem lehce pod 185. Samozřejmě, další ženy ještě hrají a hrát budou, nicméně obě naše „kočky“ jsou na tom zatím skvěle a držme palce, aby jim to vydrželo.

Dvojice muži: Honza Rýdel s Fandou Lebedou zahráli moc pěkně, společný průměr přes 198, je z toho 24. místo, tady je konkurence skutečně veliká… V prostřední kategorii Korynta – Nejezchleba mají na kontě téměř 187 průměr a zaujímají 16. místo.
Dvojice ženy: odehráno má dvojice Appeltauerová – Brokešová, průměr 162, 11. místo, což téměř jistě nevydrží…

Dvojice ženy:

Trojice muži: naši ještě nehráli
Trojice ženy: naši ještě nehráli

All events: Eva Appeltauerová je nyní po odhrených jednotlivcích a dvojicích na vynikajícím 4. místě!

Zatím tedy mám skutečně několik velkých nadějí na krásná umístění, především zatím ženy si vedou dobře. Muži toho ještě nemají mnoho odehráno, ale i tady jsme optimisté…



1. zpravodajství z ME (zveřejněno 23.6.2014)
22.06.: odehráli první naši podle rozlosování. Je dnes nějaké překvapení, či pěkný výsledek? No bodejť by ne!! Jan Korynta po dohrání své sady 6ti her se ocitá na 1. místě své kategorie s průměrem přes 197! Na konci dnešního dne je na 4. místě. Celkem překvapení a výborný vklad pro Masters. Honzo díky, dobré povzbuzení pro všechny… V další části hraje velice dobře Standa Nejezchleba, který se pohybuje průběžně na druhém až pátém místě, avšak nevychází moc poslední hra, ale jeho průměr přes 194 znamená prozatím 11. místo v jeho věkové kategorii. Jinak toho naši moc neodehráli, naši hlavní želízka hrají až od zítřka a ty dnešní dva velice pěkné výsledky jsou celkem příjemným překvapením.

21.06.: už jsme v Helsinkách všichni. Překvapily nás finské „bílé noci“, sluníčko zapadá tak někdy kolem 23:30 hod a vychází asi v 00:30 hod, takže vlastně není vůbec noc… Doufáme společně, že naše „!noc“ nebude ani v bowlingu… začínáme hrát zítra.

20.06.: dorazila část CZ výpravy, celkem je nás 26 mužů a 9 žen.

26+9, to jsou naše naděje pro ME
(zveřejněno 18.6.2014)
Máme před sebou další z řady Mistrovství Evropy, tentokrát seniorů. To se letos koná v Finsku, v Helsinkách. Organizačně jako každý rok se o veškeré formality, vyřizování a zařizování postaralo sdružení seniorských hráčů bowlingu ESBC CZ.

Každoročně se ME zúčastňuje asi největší počet hráčů z České republiky, letos jich jede celkem 35, 26 mužů a 9 žen. Ne všichni jsou adepti na medaile, ale v reprezentačních řadách máme i letos pár velmi zvučných jmen a z toho vyplývajících dvojic a trojic. Nechci být přehnaným optimistou, ale letos bych to tipoval na několik předních umístění a vkrádá se i myšlenka na zisk medaile, což bych však velice nerad zakřikl.

Výprava odjíždí postupně od čtvrtka do soboty, kdy se koná slavnostní zahájení a od neděle do příštího čtvrtka se hraje. Jednotlivci, dvojice, trojice, vše po 6ti hrách. Šanci máme ve všech typech her. Do závěrečných Masters se dostávají jen ti nejlepší, ale jak říkám a když vidím složení CZ týmu, naděje na účast i zde určitě existují. ME končí v pátek 27.06.14.

Z Helsinek se budeme snažit posílat nějaká ta zpravodajství, jak si naši stojí, zprávy budou zveřejňovány jednak na www.seniorbowling.cz, záložka ME Seniorů a budeme je zasílat i pro web ČBA.

Ve Finsku je teď citelně chladno, doufejme, že se počasí aspoň trošku vylepší. A pokud snad ne, vlastně stejně většinou je většina lidí v některém z center... Hraje se v centrech Bowlcircus (Ruusula Bowling Center) s 24 drahami a Tali Bowling Center s 36 drahami. Držte, prosím, palce. Oficiální web je
www.esbc2014.fi
Milan Soušek
Předseda ESBC CZ

A pro úplnost ještě přehled hráčů:
Vlastimír Talaš
Anežka Lencová
Jaroslav Růžička
Dagmar Tomášková
Petr Tomášek
Jan Korynta
Milan Soušek
František Brokeš
Anna Brokešová
Igor Láník
Tadeusz Wilk
Milan Jindřišek
Vlastimil Bobek
Ratko Burič
Jan Rýdel
Dagmar Stulíková
Jiří Stulík
Zdeněk Havlíček
Eva Appeltauerová
Jiří Appeltauer
Vladimír Pitaš
František Lebeda
Vlastimil Ševčík
Vratislav Kulhánek
Jiří Hindrák
Jaromír Větrovský
Jaroslav Pleticha
Miloslav Šolc
Jaroslav Horák
Jaroslav Včeliš
Stanislav Nejezchleba
Chládková Hana
Blanka Hanusíková
Dáša Flegelová
Jana Lébrová

Výsledky

P. Příjmení a jméno Náhozy Průměr
1. Stulíková Dagmar 178 216 192 168 177 204 181 205 192 212 227 180 190 155 206 214 177 154 204 143 191 207 156 188,22
2. Hindrák Jiří 235 235 255 195 178 201 202 203 179 217 200 167 205 180 163 197 184 207 200,17
3. Soušek Milan 213 231 189 207 183 211 202 180 184 177 152 170 203 205 168 191 180 246 194,00
4. Korynta Jan 199 185 191 232 215 161 192 184 198 216 190 179 210 189 180 190 216 147 193,00
5. Ševčík Vlastimil 159 167 186 189 230 168 183 184 183 188 238 189 210 213 182 257 172 171 192,72
6. Rýdel Jan 214 205 160 158 177 205 204 239 192 181 193 175 171 183 196 200 190 224 192,61
7. Lebeda František 221 161 215 217 203 223 201 199 214 201 165 216 192 151 188 169 161 151 191,56
8. Lébrová Jana 203 181 175 147 189 171 213 202 221 200 226 194 179 226 214 185 156 152 190,78
9. Nejezchleba Stanislav 190 236 218 176 160 189 184 159 171 171 191 208 163 179 186 225 199 179 188,00
10. Stulík Jiří 171 190 189 169 161 207 172 183 203 210 225 190 161 178 179 219 161 166 185,22
11. Pitaš Vladimír 181 166 178 194 168 134 169 233 170 201 215 169 172 210 181 210 178 159 182,67
12. Kulhánek Vratislav 181 183 213 183 169 197 161 192 189 163 196 172 183 193 173 139 167 202 180,89
13. Hanusíková Blanka 135 207 190 183 149 231 175 193 179 223 193 172 203 185 155 156 120 206 180,83
14. Bobek Vlastimil 171 171 225 158 162 155 181 166 198 155 235 150 151 220 178 148 181 171 176,44
15. Flegelová Dáša 184 146 160 190 147 181 134 211 164 146 192 185 193 152 198 193 193 162 173,94
16. Appeltauerová Eva 179 188 219 188 164 171 178 185 149 147 176 129 168 191 173 123 169 188 171,39
17. Pleticha Jaroslav st. 173 148 159 189 200 184 170 195 160 195 180 162 151 138 166 154 193 141 169,89
18. Tomášek Petr 114 169 122 146 194 182 215 179 154 158 167 155 185 201 179 170 179 181 169,44
19. Horák Jaroslav 193 202 142 178 145 136 163 180 164 161 180 173 182 159 163 156 161 181 167,72
20. Talaš Vlastimír 159 155 178 200 252 141 120 151 200 159 144 120 190 109 174 190 137 220 166,61
21. Lencová Anežka 132 129 147 157 192 169 158 197 169 162 146 169 186 183 179 185 144 189 166,28
22. Větrovský Jaromír 141 187 157 153 192 204 131 177 169 165 192 157 178 179 126 141 154 186 166,06
23. Chládková Hana 178 188 147 142 171 192 159 135 168 210 149 146 208 156 140 157 158 171 165,28
24. Brokeš František st. 158 162 183 132 158 137 143 189 210 152 145 126 170 178 187 182 162 160 163,00
25. Růžička Jaroslav 128 156 156 158 152 148 149 141 156 148 183 186 181 171 176 154 186 204 162,94
26. Burič Ratko 188 201 171 151 158 156 139 187 181 134 159 134 137 156 191 168 145 174 162,78
27. Brokešová Anna 155 144 135 182 177 165 166 151 138 170 181 171 187 160 157 179 153 150 162,28
28. Jindřišek Milan 137 201 127 162 169 167 158 170 156 130 119 162 167 183 176 171 150 174 159,94
29. Havlíček Zdeněk st. 153 153 171 137 183 171 147 146 137 154 149 138 187 214 145 168 136 152 157,83
30. Šolc Miloslav 155 158 214 145 148 148 121 185 181 182 152 159 147 132 113 148 127 164 154,39
31. Appeltauer Jiří 173 164 134 137 153 149 131 172 145 125 138 158 145 198 120 149 177 164 151,78
32. Včeliš Jaroslav 158 192 171 142 156 128 121 132 129 146 194 157 145 167 156 138 114 185 151,72
33. Láník Igor 146 144 172 136 143 177 147 151 160 132 157 139 151 133 197 131 154 148 151,00
34. Wilk Tadeusz 164 204 176 161 192 175 127 125 136 144 148 116 121 140 179 114 138 117 148,72
35. Tomášková Dagmar 132 179 124 109 177 141 101 118 160 126 195 122 128 163 176 147 172 111 143,39

Krátké zprávy

02.04.2024 v 22:54

Otevřeny obsazovačky pro juniorské MČR 2024.

30.03.2024 v 23:36

Tým chlapců získal na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže týmů.

28.03.2024 v 19:55

Zuzana Kvasničková a Ema Iwazawa vybojovaly na ME juniorů stříbrné medaile ze soutěže dvojic.

18.03.2024 v 21:10

V úterý 19.3. po 20.oo hod. bude otevřena obsazovačka na dubnový turnaj PRESTIGE.

14.02.2024 v 09:07

Ve čtvrtek 15.2. v 20.oo hod. bude otevřena obsazovačka na březnový turnaj PRESTIGE.

Galerie

Trojek Ondřej
Xbowling club
Trojek Ondřej

Trojek Ondřej

Xbowling club

Vítěz 10. turnaje Prestige Tour 2023/24

Iwazawa Ema
JKM bowling
Iwazawa Ema

Iwazawa Ema

JKM bowling

Nejlepší žena, nejlepší hráčka kategorie P190, nejlepší juniorka - 10. turnaj Prestige Tour 2023/24

Muránsky Daniel
Xbowling club
Muránsky Daniel

Muránsky Daniel

Xbowling club

Nejlepší hráč kategorie P165 - 10. turnaj Prestige Tour 2023/24

Klepáček Adolf
bez klubové příslušnosti
Klepáček Adolf

Klepáček Adolf

bez klubové příslušnosti

Nejlepší senior - 10. turnaj Prestige Tour 2023/24

Partneři České bowlingové asociace
  • ETBF
  • International Bowling Federation
  • Česká unie sportu
  • ČOV
  • Best Bowling
  • Bowland
  • Bowling Zone
  • Bowling Brno
  • Xbowling
  • Storm
  • ProBowling
  • Kegel
  • UK FTVS
  • Praha
  • Národní sportovní agentura
  • Silvernite/
  • JMP - studio zdravého spaní/